Opis

Opis proizvoda

Tehničke karakteristike

Šljunka super + bambus ugljičnih vlakana od šljunka bicikl 1x10s 700 * 35c

Ako ste u potrazi za popis najboljih šljunkovite bicikala, dolaze u prodaju u 2023, onda ste na pravom mjestu – NF Store.

Okvir NF Bamboo više puta testirani na višoj razini sportskih utrke su vrlo teške, učinkovito prenose snagu, izdržljiva i udobna, otporna na oštećenja od stresa i udaraca.

U izradu svakog okvira odlazi više od 50 sati rada pod punim mehaničku obradu.Pažljivo odaberite bambus slušalicu i spojite sve cijevi zajedno od najvećih majstora u skladu s očekivanjima i zahtjevima vozača.

Bamboo rama na 100% izrađena ručno od jedinstvene i ekskluzivne bambusa cijevi za spajanje bez uporabe bilo kojeg oblika.Okviri testirani u skladu sa standardom EN.On je izdržljiv, kao što su čelik, lagan, kao što su aluminij, okrutno, kao carbon, ali pri tome više robustan i prirodan način prigušuje vibracije.Bambus je više otporan na završetke i udarce, od čelika.

Okviri su izrađeni po mjeri.

Na šljunčanim bicikl možete voziti u gotovo bilo kojem mjestu, na cesti i izvan nje.Funkcije kao što su disk kočnice, dodatni odobrenje za šire gume i udoban geometrija, koji je stabilniji i снисходительна od tradicionalnih cestovni bicikli.Bicikli su namijenjeni za one dane kada niste sigurni gdje će vas odvesti na putovanje, ali vam je potreban bicikl, koji je, kao što znate da će vas odvesti tamo.

Bambus šljunka bicikl – brzina 1x10:

Sastojci

Brend

Opis

Okvir

Naturefly

Bambus + ulje vlakana

Vilica

Naturefly

Карбоновая orayca T700

Kotača

Легкосплавный od disk kočnica 700x35c

Guma / cijev

Franje/CST

Od legura 700x35c

Ručica mjenjača

Shimano

ShimanoTiagra SL-4700-10sp

Klipnjače

Prednji kotač

DMA 48T 172.5

Kazeta

Shimano

Shimano Tiagra CS-HG500

Krug

Shimano

Shimano Tiagra CN-4601

Volan

Naturefly

NF Carbon Flat + šipku

Sjedište post trn

Naturefly

NF Ugljik 31.6x350

OBAVIJEST:

1. Jamstvo: 3 godine

2. Zamjena se obavlja bez grešaka u materijalu i izradi u jamstvenom godine.

3. Uvozne carine/porezi su izvan naše kontrole i, svakako, nisu uključeni u naše cijene.

Povrat nije prihvatljiva zbog bilo odstupanja uzrokovanih nedostacima prirodni rast bambusa.To ne kontrolirati ručno.Molim vas, pišite da bi s obzirom na dodatna razmatranja prilikom plaćanja.

Molimo PROVJERITE KUTIJU za bilo kakve fizičke štete pred potpisom upućivanja ili primanja. Obavijestite КУРЬЕРУ ili AGENTA U vrijeme isporuke KAO отклоненному, ako primijetite BILO kakve fizičke ŠTETE na ovoj KUTIJI

Geometrija

Pakiranje i dostava

Profil tvrtke

Profesionalni proizvođač карбоновых bicikala

Naturfly, proizvođač Sunnysun sa sjedištem, sa sjedištem u 2014 godine u Хуэйдзоу, specijalizirana za proizvodnju kompozitnih proizvoda, dijelova za bicikle od karbonskih vlakana i bambusa: карбоновой prijemom okvira, planinskog okvira, okvira za triatlon, pratiti okvira i kormila za standard UCI cycling Standard.Kao i prijem bambusa bicikala i okviri za šljunak, autoputu, трековых, MTB, Fixie i Single Speed u 2020 za zdravu vožnje između kuće i tvrtke u ekonomskom stilu.Zaštitite sebe, više brige za svoju obitelj.

Iskusna ekipa R & D

Naturefly ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kompozitnih proizvoda.Uz podršku profesionalnih inženjera za istraživanje i razvoj vršimo rezervacije OEM i ODM na zahtjev.Imamo налажены dobre poslovne partnerske odnose s dobavljačima, a mi možemo ponuditi korisnicima novi dizajn proizvoda, jamči kvalitetu i pouzdane rokove za izvršavanje naloga i razumne cijene.

Brand pokrenut NATUREFLY

U posljednjih nekoliko godina, s obzirom na utjecaj stranih brandova i veće svijesti o brandu, u 2016 razvili smo naš vlastiti brand NATUREFLY. Zahvaljujući učinkovitom radu s markom i upravljanje njima, naš brand NATUREFLY je uveo u sustav za distribuciju agenata i upravljanje trgovcima.

Fokus je na kontroli kvalitete

Tvrtka će nastaviti pridržavati načela "Kvaliteta iznad svega, ugled iznad svega", nastoji pružiti klijentima u Kini i inozemstvu kvalitetne usluge.Sada imamo novi projekt 2020 godine. bambus bicikle, široko se koriste na ulicama, kamenim stazama i off-road, može se lako montirati u многоскоростной bicikl, da bude bliže prirodi i udisati miris cvijeća., 100% su ručno izrađeni od bambusa sa recikliranje konoplju vlakana s jamstvom od 3 godine i standardnim ispitivanjem EN..

Tvrtka nastaviti pridržavati načela "kvaliteta iznad svega, ugled iznad svega", pružajući gostima u Kini i inozemstvu kvalitetne usluge.

Izložba

Potvrde

Više informacija

Naziv

NATUREFLY

Vilica

karbonskih vlakana

Materijal vilice

Karbonskih vlakana

Vrsta

cestovni bicikl

Materijal rimless

Bambus

Tip prednje vilice

Također Dämpfung

Vrijedi za ljude

Unisex

Neto težina

9,8 kg

Dužina (m)

1.4

Veličina kotača

700с

bruto težina

13,5 kg

Garancija

3 godine

Vrsta rama

Tvrd okvir (bez stražnjeg odbojnika)

Kočioni sustav

Dvostruki disk kočnica

Postolje sjedala

karbonskih vlakana

Certifikat

CE EN 14764

Sklopivi

No

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal obruč

aluminij

Donji nosač

BSA Eng 68

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5