Opis

NOYAFA NF-810 Mrežni Kabel Tester PoE cat5 kabel cat6 Lan Utp Seeker Smetnji RJ45 RJ11 Žični Telefonski Ethernet-tracker

Pregled

Linearni seeker NF-810 sastoji se od predajnika i prijemnika.Izgled je zamišljen kao гуманизированных zavoja, a rukohvat za udoban.Klasična crveno-crna boja pokazuje genijalnost.On ima funkciju pretraživanja telefonske linije, pretraživanje mreže linija i pretraživanje kabela za napajanje.On također može testirati prepoznavanje polariteta telefonske linije, stanje čekanja, isključivanje, poziva i druge funkcije.

To je naširoko koristi u telefonski sustavi, računalne mreže i druge povezane metalnim ožičeni linije.

Karakteristike proizvoda

① Funkcija pretraživanja linije

Okrenite prekidač olovke odašiljača u položaj "traži linije, indikator traženja linije uvijek svijetli, što ukazuje na to da je on ušao u funkciju pretraživanja linije.Povežite jedan kraj mrežnog kabela/ telefonskog kabela, subjekt ispitivanja, priključak RJ45/RJ11 odašiljača.

Uključite olovke prijemnika, možete podesiti prekidač za olovke prijemnika na maksimalnu osjetljivost, koristite senzor prijemnika blizu kabela, kada je prijemnik prima signal prijemnik čuje se zvuk "di-di-di", nego jači signal, žuto-zeleni signal, svjetliju treperi indikator, na taj način možete brzo odrediti približan položaj kabela.

Nakon utvrđivanja približne položaja kabla u skladu s time smanjite osjetljivost prijemnika na signalu, kako bi se točno locirati ciljne linije.

② Funkcija "Od linije do linije".

Okrenite prekidač olovke odašiljača u položaj "Poravnanje", oznaka za poravnavanje uvijek svijetli, što ukazuje na to da je funkcija poravnanje uveden.

Funkcija uparivanja žica uglavnom se koristi za određivanje slijeda žica, kratkog spoja, otvorena petlja lanca i prelaska mrežnog kabela i prikaz rezultata testiranja u obliku pokazatelja slijed žica.Umetnite jedan kraj mrežnog kabela, subjekt ispitivanja, u sučelje za RJ45 predajnik, a drugi kraj u sučelje za RJ45 prijemnika i utvrdite stanje kabela na svjetlo indikatora slijed linije.

③ 、 Funkcija utvrđivanje stanja telefonske linije

Povežite primopredajnik na telefon koristeći usb-ac RJ11, okrenite prekidač za olovke odašiljača u položaj "linija", i zasvijetli indikator telefonske linije.

④ Je Funkcija slušalica

Kada prijemnik je testiran u bučnom okruženju, možete staviti slušalice za rad, kako bi se izbjeglo vanjskih smetnji.

⑤ Funkcija led pozadinsko osvjetljenje

Kada je prijemnik uključen, pritisnite gumb prebacivanje "Led rasvjeta", da se uključi led rasvjeta, i pritisnite ga ponovo da biste isključili led rasvjeta.

Područje primjene proizvoda

① , Koristite objekt

Telekomunikacijska izleta / Internet-cafe / telekom inženjering tvrtke, mrežni inženjering poduzeća / jedinice i druge slabe tekuće projekte, posluga u linije i druge podjele, kojima su potrebni metalne linije.

② , Područje primjene proizvoda

Dizajn vodova telekomunikacijske mreže i u tijeku radovi na održavanju; projektiranje linija računalne mreže; ostali radovi za projektiranje i održavanje linije od metalne žice.

Pakiranje komad proizvoda

Odašiljač: 1

Linija adapter sa stegom "krokodil": 1

Prijemnik: 1 set

Kabel adapter RJ45: 1

Laminiranih baterija 9: 1

Upute za uporabu: 1 primjerak

Slušalice: 1

Torba za alat: 1

Linija adapter RJ11: 1

Boja kutija: 1

Napomene: Molimo, upoznajte se sa stvarnim primljenom robom.

Više informacija

Indikator stanja linije

Zelena

Format za prijenos signala

двухтональный puls

Broj modela

NF-810

Naziv

NOYAFA

Rezultati pokazuju da je

9 led sekvence linija svijetli zeleno

Linearni sučelje

RJ45

prebaci se na ožičenu

Glavni sučelje RJ45 + izravno spojen na switch, Glavni sučelje RJ45 + izravno spojen na switch

sučelje hunt

RJ45, RJ11

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Odnosi se kablovi

Mrežni kabel, telefonski kabel

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5