Opis

[Bluetooth tehnologija 5.0] Prilagodnik za Bluetooth USB 5.0 pruža računalo funkciju primanja Bluetooth, kompatibilan sa Bluetooth 4.1/4.2/5.0 uređaj omogućuje jednostavno uživanje u glazbi, prijenos datoteka, zabavljali tijekom rada.

[Podrška za povezivanje više uređaja] USB-ac adapter za Bluetooth omogućava da istovremeno spojite računalo s drugim uređajima s omogućenom tehnologijom Bluetooth, kao što su stolna računala, prijenosna računala, miš, tipkovnica, slušalice, pisači itd., Ne odnosi na Mac OS, Linux, oni, auto-radio.

[Više stabilan i nesmetan] USB Bluetooth adapter opremljen čipom BR8041 Smart 5.0 Bluetooth, podržava brzine prijenosa podataka od 3 Mb/s i omogućuje brži prijenos datoteka i zvuka.Brži prijenos u usporedbi s Bluetooth 4.0, manju potrošnju energije i stabilniji signal.

[Plug and play] Za sustave Win8 / Win10 izravno priključite adapter u USB priključak računala za spajanje o Bluetooth (umetnite punu verziju upravljačkog programa, računalo možete povezati i s Bluetooth slušalicama / stereo).Za Win7 / XP potrebno je instalirati pogonski program, možete koristiti cd-rom za učitavanje upravljačkog programa za Bluetooth adaptera.

Naslov: Bluetooth adapter 5.0

Radna frekvencija: 2,4 Mhz

Domet prijenosa: 10-20 metara (bez zapreke, bez smetnje)

Raspon korištenja: računalo sa sustavom Windows

boja: crna

Materijal: ABS

veličina: 33x15 mm

Upućivanje sadržaj:

1 x bežična mrežna kartica

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Broj modela

bežična mrežna kartica

Vrsta

Bežični

Pogled

Vanjska

Brzina prijenosa

1000 Mb/s

Naziv

LYNEPAUAIO

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5