Opis

Toplo napomena:

1. prilikom narudžbe, molimo vas da jasno potvrdi da vam je potrebno, i naša fotografija ponoviti isti red.

2: zbog digitalnih pribora broj prevelik, sve se nisu uspjeli otpremiti poštovani, u našoj trgovini nisu našli željeni proizvod, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.

3: ova trgovina prodaje pribor klase usluge za održavanje i tehničko osoblje, prije kupnje, molimo vas, saznajte isplati li se kupiti dobru kameru.,

4. Budući da su to rezervni dijelovi, molimo potvrdite ispravnu kvar kamere, kupci kupuju pogrešku presude kupuju pogrešne detalje, ne možemo se vratiti natrag, hvala vam na razumijevanju.

5 simptoma pogrešne presude, za koje je ovaj shop nije odgovoran.Ako vam je potrebna pomoć, molimo obratite se službi za korisničku podršku, mi smo iskreno zahvalni na svoj servis.

6: kupite proizvod nakon primitka, osjeti da je proizvod da nešto nije u redu nakon instalacije, molimo, obratite se službi za korisničku podršku, naš besplatni tehnički priručnik.

7: U trgovini imamo samo red "Guangzhou summer digital l", molimo vas da jasno odredite "Guangzhou summer digital" i logo.Ostale trgovine s natpisom "summer" nisu naše trgovine.

8: Proizvodi, poslani nakon kupce, molimo vas, provjerite pažljivo pratite informacije o transportu, pravovremeno izvješćivanje jedan broj u lokalne poštanske usluge, da neće uzrokovati nepotrebne gubitke.Poštanska dostava ne za kupce iz nekih zemalja, molimo vas, provjerite da li ste osobno upisali jedan broj jedinica lokalne pošte, pokupiti

mehanizam forsony HD1000

O nama Naši tehnički stručnjaci imaju više od deset godina iskustva rada u industriji popravka digitalnih fotoaparata.Smo omogućili našim klijentima visoku razinu zadovoljstva kupaca našim proizvodima.Tražimo da naše usluge su brze, tako jamčimo da naš popravak će trajati ne više od 48 sati, a naši proizvodi će biti poslati u roku od 5 radnih dana od trenutka kupnje.Kvaliteta naših proizvoda je zajamčena!Oni dolaze našim klijentima u potpuno novom stanju!Najvažnije je da je cijena naših proizvoda i usluga je instaliran po povoljnim cijenama!Naš je cilj pružiti bolju uslugu za naše kupce i ostvariti 100%-nom zadovoljstvo svih naših kupaca.

UVOD U TVRTKU

Guangzhou Zhengjia Photographic Equipment Firma se nalazi u Guangzhou, gdje se održava izložba Caton, naš glavni posao je sljedeće: LCD zaslon za kamere, линзовый blok / zoom, fleksibilan kabel, matična ploča, ploča za napajanje, dugme, mehanizam, CCD, za Canon DSLR, DSLR Nikon i čipa za one dijelove koji su krhki.

Od osnivanja 2003. godine, imamo više od 10 godina iskustva.Shvaćamo vrlo ozbiljno našim klijentima i ozbiljni o kvalitetu svake proizvodnje.Dakle, imamo dobre odnose sa našim domaćim i stranim klijentima.

mogućnosti

1. Najbolja zamjena поврежденному, треснувшему ili oznakom LCD zaslon.

2. Uštedite novac i podarite vašem digitalnom fotoaparatu novi izgled.

3. Jednostavna instalacija, lemljeni nije potrebna.

Proizvodi su visoke kvalitete i konkurentne cijene.Nadamo se da ćemo izgraditi s vama dugoročni poslovni odnos.Vjerujem da smo mi vaš najbolji ponuđač!

OTPREMNA

1. Proizvod će biti isporučen u roku od 48 sati od primitka plaćanja.

3. Šaljemo robu kurir, i vrijeme dostave će biti 3-4 dana.

2. U slučaju pretjeranog kašnjenja dostave na vrijeme ćemo vas obavijestiti čim je prije moguće.

Plaćanje

1. Naše željene načine - T/T (телеграфная prijenos), Alipay, Western union, paypal, Escow, MoneyGarm.

2. Odaberite vam najviše odgovara!

Upućivanje

Plastičnu vrećicu i пенопластовая kutija ili antistatički paket

Povrat i otplate

Zahtjev za povrat ili zamjenu na raspolaganju (1 put), upite u roku od 3 dana nakon primitka robe, povrat robe u istom stanju, da i pri primitku.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Pozivamo vas da posjetite bilo koji od mojih drugih proizvoda.Mi smo sretni da vam služiti!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Pozivamo vas da posjetite bilo koji od mojih drugih proizvoda.Mi smo sretni da vam služiti!

Modela LCD zaslona (na primjer)

ostale Dostupne Pribor za kamere Od Summer digital

Više informacija

Koristi se za

Za Sony

Naziv

LPLOVE

Broj modela

HC21E HC20E

Podrijetlo

JP (porijeklo)

stupanj novosti

Provjera U redu, Izgled ima manje ogrebotine, funkcija radi normalno

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5