Opis

Za preuzimanje alata, vozač i ugrađenog softvera koristite sljedeći link:

Opis proizvoda

Mjerenje udaljenosti u radijusu do 8 m

Način funkcioniranja: algoritam robot većeg dometa može percipirati informacije o okolišu na više daljini što omogućuje robotu sposobnost za kretanje i biti karte na veliki teritorij i dobiti više informacija o okolišu.

Sveobuhvatna lasersko skeniranje na 360 °

lt može provesti всенаправленное skeniranje na 360 ° i određivanje dometa okoliša za primanje kontura kartu okoliša i informacije o uklanjanju točke od odredbe prepreke, učinkovito smanjuje slijepi zone navigaciju i poboljšava zonu čišćenje | uistinu kompletan raspored, bez preskakanja.

učestalost mjerenja 4000

Frekvencija uzorkovanja lidar postiže 4000 puta / S kako bi se osigurala potpuna dometa, što omogućuje jednostavno skeniranje konture na sceni unutar dometa dometa i provesti brzo i precizno mreža kartice.

Tehnologija triangulacije

LD14P temelji se na tradicionalnoj tehnologiji триангуляционного radara za postizanje 360-stupanjska otkrivanje okoliš u kombinaciji s tip-top algoritamski logikom LDROBOT za postizanje precizne link kartice i otkrivanje prepreka za robota.

Tanak, kompaktan i elegantan izgled

Zahvaljujući tanak i lak dizajn visina proizvoda iznosi samo 37 mm, a pruža performanse, manja veličina, manja potrošnja energije, jednostavnost instalacije i mogućnost adaptacije na većem broju vrsta robota.

Sigurnost lasera Klasa l FDA

Za sigurnost proizvoda za ljudsko tijelo i kućne ljubimce

kao izvor zračenja koristi se infracrveni laser odašiljača male snage, pokreće na akciju модулированным silama.Laserski puls je služio i za vrlo kratko vrijeme, što odgovara razini sigurnosti za ljudske oči FDA klase l.

Inteligentno светочувствительная CCD matrica

LD14P koristi visokih performansi светочувствительную CCD matrica, veću efikasnost, više stabilan rad, gušće prikupljanje bodova informacija, točnije mreža kartice.

[Korisnička podrška]

Wiki: https://youyeetoo.com/blog/

Forum: bbs.youyeetoo.com

Stručna podrška: [email protected]

Plaćanje

1. Ako plaćanje nije dostupan, vaš nalog će biti zatvoren automatski.

2. Prodavatelj snosi odgovornost za osiguranje, problemi i oštećenja uzrokovana servisom isporuke, kao nesreća, kašnjenja ili druga pitanja.Osim toga, kupac mora snositi sve poreze i/ili naknadu, naplaćuju se po njegovom zemljom.

Izbor za isporuku

Vodič za isporuci sami

Otpremna

1. Cijeli proizvod će biti isporučen u roku od 48 sati nakon primanja umanjena plaćanja.(Prije ćete platiti, to je prije mi ćemo brod vašu narudžbu.)

2. Ako vam je potrebna brža dostava, molimo vas, odaberite DHL, ili EMS FedEx IP (trošak dostave plaća sami).Ili ćemo način po defaultu.

3. Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa isporuke je naveden na 100% ispravno

4. Šaljemo robu širom svijeta, uz jamstvo rok isporuke

Kontaktirajte nas

1. Ako imate bilo kakvih upita, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za prvi put, mi ćemo vam pomoći i riješiti vaš problem u roku od 24 sata.

2. Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 1 radnog dana.Ako niste dobili naš odgovor, molimo, molimo, pošaljite svoj e-mail ponovno, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

3. Jamstveni servis namijenjen samo za zamjenu, ako dođe do bilo kakvih problema, molimo vas da nam pošaljete e-mail, mi ćemo prihvatiti vaše preporuke i zahtjev.

Povrat i возмещени

1. Povrat ili ponovno slanje novog proizvoda u bilo koje narudžbe zbog problema sa kvalitetom robe.

2. Primamo bilo koji neiskorišteni proizvod u originalnom pakiranju kao povrat u roku od 7 dana od dana isporuke.Kupci moraju dati broj za praćenje, specifičan razlog za povratak.

3. ako se razlog za povratak povezan s kupcem, kupci moraju platiti troškove dostave u oba kraja.

4. Mi ćemo vam vratiti novac kupcu nakon što su dobili proizvod u originalnom pakiranju.Ili kupci mogu odabrati zamjenu.

Naši

1.As igrica je stvarno važno za nas, molimo vas, odvojite nekoliko minuta da se ostaviti pozitivan komentar, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom.I mi ćemo učiniti isto za vas što je prije moguće.Hvala!

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem i zadovoljiti vaše potrebe.

Više informacija

Broj modela

LD14P

Zaštita od raspršene svjetlosti

80000Lux

kutne rezolucije

0.54°

Fotoaparat je opremljen

No

Greška brzine

360 ± 10 o/min

Odstupanje od nultog kuta

-0.5°~~0.5°

Način komunikacije

Drugo

buka radara

TBD

Stanje skupštine

Spreman za rad

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Učestalost mjerenja

4000 točaka u sekundi

Naziv

smartfly

Vijek trajanja stroja

2200H

frekvencija skeniranja

6 Hz 2 ~ 8 Hz

Vrijeme pokretanja

≤3,5; tipična vrijednost

Kut gledanja

Vidno polje od 360 °

Kompatibilnost

Svi su kompatibilni

Kut pitch

0°~~1.0°

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5