Opis

【Visoke kvalitete】 Platno prometne kozmetičke torbice izrađen je od visoko kvalitetne umjetne kože, čvrste, mekana, udobna, laka.I lako se čiste.Tako da ne brinite o tome da voda dođe na šminka, kada ćete ga koristiti.

【Jedinstveni dizajn】 Kozmetičke torbice s dvostrukom metalnom kopčom-munja, dizajn sa širokim otvorom 180, trebate samo otvoriti zatvarač, sve predmete na prvi pogled, možete brzo odabrati potrebnu kozmetiku.A poklopac s ugodno rukovanje lako nositi sa sobom.

【Veliki kapacitet za pohranu】Косметичка za putovanja velikog kapaciteta osmišljen je s nekoliko odjelima i pretincima.Možete organizirati tako da u nju stane potrebne kozmetičke i alati za šminkanje.Unutarnji džep, usidrena na dnu, ne će vaše stvari potez i da će biti uredniji

【Prijenosni】 Torba YANZAImakeup prenosiv i lagan, vrlo je pogodan za putovanja ili na posao.Možete uzeti sa sobom kozmetiku ili proizvode za putovanje bilo kamo.

【Savršen poklon】 Ova косметичка također će biti dobar izbor kao poklon za obitelj, najbolje prijateljice, žene, djevojke.Ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetom kozmetikom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Više informacija

Oblik

jastuk

Širina proizvoda

4.9inch

Stil

Ультрамодные model

Tip elementa

Kozmetičke torbice

Torba-jastuk od poliuretana

Organizator za toaletni

Tip kopče

munja

CN

Zhejiang

Tip slike

U kavez

Organizator za kozmetičke četke za putovanja

Toaletne potrepštine, pribor za pranje posuđa, potrošni materijali, proizvodi

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Mjesto podrijetla

Kina (kopno)

Težina proizvoda

200g

Osnovni materijal

PU

Visina proizvoda

5.1inch

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5