Opis

Katalog drugih elektronskih komponenti Tranzistor TO247 TO220 TO126 TO263 TO252 TO92 TO251 Čip ATMEL 74 serije IC DIP SOP QFP PLCC MSOP TSOPDiode SOT23 SOT223 Također možete poslati poruku na [email protected] E-mail Skype kavenolga11 What-App + 86-13829576523. .................... == Specifikacija............. Korporativni shop OLGA keezel Dobrodošli u naš dućan za obradu prijevoz: SAD / velika Britanija /Австралия10-30 radnih dana Kanada 12-30 radnih днейбразиль/Južna Amerika 20-40 radnih днейиталия / Francuska / Španjolska / Njemačka / Istočna Europa 15-60 radnih дней1. - Ako imate bilo kakve posebne zahtjeve za detalje proizvod, molimo vas, ostavite poruku u red.2. Obradite nalog na vrijeme nakon potvrde plaćanja.3. Šaljemo samo na adresu za potvrdu rezervacije.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.4. Prikazana slika nije pravi projekt za svoju referencu. 5. - Možete pratiti status proizvoda na web-lokaciji nakon slanja.Ako ne primite robu u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Jamstvo kvalitete tereta 1. - Garancija za jednu godinu. 2. -Ako je proizvod neispravan nakon primitka, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 7 dana, da vam brzo i zadovoljavajuće rješenje! Naš cilj je zadovoljiti naše klijente. Uvozni porez ili тариф1. -Vaš preliminarni uvozne dažbine i drugi porezi nisu uključeni u cijenu robe.Ove hrane pružaju se od strane kupca.2. - Molimo kontaktirajte zemlja/regija?Carina određuje te dodatne naknade prije kupnje.3. - Potvrdite detalje našiven na isporuku.Na primjer, kako bi smo navesti količinu riže u teretnica ili kako opisati projekt i sl... Obrnuta связь1. - Jer vaše je mišljenje vrlo važno za naš razvoj, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, iskreno vas pozivamo da ostavite nam pozitivnu ocjenu.Puno vam hvala za vaše dragocjeno vrijeme.2. -Nakon svog pozitivnu povratnu naš plan će vam pružiti isti savjet. 3. -Molimo vas da nas kontaktirate prije nego što tražiti neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem.Zahvaljujemo na kupnji i povjerenje Mi možemo preuzeti samo 3.000 modela Ako vam je potrebno više robe Možete nas kontaktirati brzo odgovoriti sada, cijena sa popustom u redu!Puno vam hvala za vašu podršku i želim vam sretan dan!.............

Imajte na umu da je "naslov" ovog lista, koja uključuje različite model, dizajniran da vam ponudi više opcija.Odaberite željeni model i ostavite poruku, kada ćete provjeriti pecify model koji vam se sviđa!!!!!!!!!!!!

Kao prodavatelj could, nastojimo ponuditi najbolje proizvode i usluge.Mi razumijemo da ponekad imate problema s otkupom, ali što god da to bio, molim vas, vjerujte mi, da ćemo se potruditi da ste zadovoljni Fer i objektivne povratne informacije je vrlo važno za naš ugled, a mi ćemo biti vrlo zahvalni, ako ste u mogućnosti da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan/ neutralan tip.Idemo zajedno riješiti problem pri prvoj mogućnosti.

giant

1. - Garancija jednu godinu.

2. - Ako je proizvod neispravan, kada primite, on mora biti u roku od 7 dana od dana primitka za razmjenu na novi (kupac mora vratiti sve originalne i neoštećene robe u stanju prikladnom za daljnju prodaju).

3. - Mi pružamo besplatne usluge popravka u roku od jedne godine od datuma kupnje, tijekom prvog 1 mjeseca smo оплатим troškove dostave u jednom smjeru (od nas do mjesta).Nakon 1 mjeseca od kupnje kupac morati platiti troškove dostave na dva načina.

4. -Kada primite vratio robu šaljemo zamijenjeni proizvodi natrag što je prije moguće.

5. - Naša diva se ne odnosi na bilo koji od proizvoda, koji se fizički nalaze u nenormalnim uvjetima, zbog nepravilne upotrebe ili instalacije na dogovor.

Plaćanje

1. - i, molimo vas, pobrinite se da vaš račun za plaćanje dostupna, prije nego što ponuditi cijenu proizvoda.

2. -Sva plaćanja moraju biti plaćeni u roku od 7 dana nakon primitka robe.Ako uistinu imate poteškoća s plaćanjem robe, prvo nas kontaktirajte, mi ćemo to učiniti.

3. - Ako imate bilo kakve posebne želje u pogledu detalja proizvod, molimo vas da ostavite komentar na svoj red.

Prosljeđivanje

1. -Možemo poslati proizvode širom svijeta.

2. -DHL, FedEx, TNT, UPS EMS Kina-Pošte Mail Hong kong je sve na raspolaganju.

3. -Proizvod će biti isporučen u roku od 3 dana nakon potvrde plaćanja.

4. -Molim vas, pobrinite se da vaš adresu za isporuku i kontakt broj mobitela točan, kada nudite proizvod.

5. - Možete pratiti situaciju s vašim proizvodom na web-mjestu nakon izdavanja.

Poreza ili carine na uvoz

1. -Uvozne dažbine, poreze i druge ranije naplaćuju svoje strane, nisu uključeni u cijenu robe.Ove hrane pružaju se od strane kupca.

2. - i, molimo vas, provjerite imate zemlju?Carini odrediti kakve će biti te dodatne troškove prije kupnje.

3. - potvrdite detalje o našiven na isporuku.Na primjer, koliko riže moramo odrediti u teretnica, odnosno kako opisati proizvod i sl...

Naši

1. - Jer vaše je mišljenje vrlo važno za naš razvoj, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.Puno hvala za vaše vrijeme.

2. -Naš program će vas ostaviti isti savjet nakon vašeg pozitivnog mišljenja.

3. - oboje, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, mi ćemo učiniti sve što je moguće da biste riješili problem.

Puno vam hvala za vašu podršku i dobar vam dan!

Više informacija

Vrsta kondenzatora

пленочный kondenzator

Tip pakiranja

Provrt

Radna temperatura

125

Nazivni napon

vvv

Primjena

Izmjenična struja/motor

Struktura kondenzatora

Fiksni kondenzator

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Struktura

Fiksni kondenzator

Vrsta

Aluminijski elektrolitski kondenzator

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5