Opis

Moderni kristalnu viseći svijećnjak, kućne lampe, kristalne ukrase, luksuzni žuto ovjes prekriveno boje, lampa za dnevni boravak u zatvorenom prostoru

Vodič za kupnju

1. Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa i vaše ime i prezime točan, tako da možete dobiti robu na vrijeme

2. Roba se šalje tek nakon primitka uplate.Molim, organizirajte plaćanje ubrzo nakon narudžbe, hvala!

3. Obećavamo da ćemo provjeriti robu prije isporuke.

4. Cijena besplatnu dostavu online uključuje samo trošak za robe i besplatnu dostavu za kurir.Online cijena ne uključuje nikakve poreze ili pristojbe za carinjenje, koje se mogu primijeniti u zemlji kupca.Mi ćemo se potruditi da vam pomogne da dobijete robu, ali mi nismo za to odgovornost.

O kvaliteti

mi proizvodimo luster od porculana prvog razreda K9 crystal, jamčimo vam je 1 godina.Ako vam je potrebna bilo kakve rezervni dijelovi, molimo vas, vi ne morate platiti troškove dostave.

Obično šaljemo 1% kristalnu kuglu za dodatnih rezervnih dijelova, ako ustanovite da je bilo koji dio slomljen, molimo vas, obavijestite nas i pošaljite jasnu sliku, onda smo riješili problem za vas što je prije moguće.

ako ne znate kako postaviti, molimo vas prvo provjerite naše upute, i ako još uvijek imate pitanja, molimo vas javite nam ili pitajte iskusni električar na vašoj strani.

O cijeni

Naša cijena uključuje cijenu proizvoda i troškove prijevoza u zemlji kupca.I klijent treba platiti neki porez i carine na lokalne običaje.

O isporuci

Mi često pružamo besplatnu dostavu Poštom Kine za većinu zemalja, ona može biti isporučena kupcu nakon 15 do 25 dana nakon isporuke.Mi također pružaju dostavu DHL-om ili FedEx za zemlje koje po potrebi plaća kupac, ali u zemljama Južne Amerike i Rusije trošak prijevoza je vrlo visoka, to zavisi od prodajnog naloga, a zatim odlučuje.

O povratne informacije

Molimo vas, pomozite nam potvrditi primitak robe, kao i ostavite savjet, nakon provjere robe.Vrlo je važno da vaše dobre naši su podržavali naš rad.Vaša sretna kupnja-naša stalna radna cilj.

Mi smo uvijek pružamo vam najniže cijene na najbolje proizvode i usluge.Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralne (3 zvjezdice) ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti problem i ostaviti vam ugodan shopping ovdje.Hvala!

Više informacija

Prostor rasvjeta

10-15 kvadratnih metara

Broj izvora svjetlosti

10

Naziv

Zlatni put

Izvor napajanja

AC

Tehnika sviranja

Pokrivenost

Tip prekidača

Dodirni prekidač za uključivanje/isključivanje

Napon

90-260V

Boja abažur

Crna

Vrsta instalacije

Ovjes na lanac

Završiti

pegla / glačalo

Podesiva svjetlina

No

Materijal

KRISTALNA

Certifikacija

CE, RoHS

Žarulja u kompletu

DA

Stil

Art deco

Izvor svjetlosti

Led žarulje

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

SY10046/6L

Mjesto održavanja

Kabinet, Dnevni boravak, Hotelski hodnik, Hotelska soba, Glavna spavaća soba, druge spavaće sobe

Garancija

3 godine

Tip elementa

Viseće svjetiljke

Vrsta baze

E14

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5