Opis

Organizirajte svoje niti kroz naše drvene podmetače za thread!Ovaj kompaktni stalak se može smjestiti do 12 zavojnice i opremljen udobnim откидывающимися noge za održivi objekt.Krupan i trajno, ona je idealan za širok spektar aplikacija.Držite konce u čistim pomoću naše drvene podmetače za thread!

Materijal: drvo

Popis:

Stalak za prtljagu niti s 12 zavojnice x1

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Povoljno čuvanje: Držite zavojnice s teme u organiziranom i na dohvat ruke uz pomoć ovog drvenih držača za konac, sposoban uredno staviti 12 zavojnice.

2. Prijenosni i sklapanje: Ovaj drveni držač za nit je kompaktan i lako se nosi sa sobom zahvaljujući sklopivi dizajn koji štedi prostor i štiti vaše teme od спутывания.

3. Trajnost: Izrađen od drveta, ovaj držač za nit je bez mirisa i razlikuje čvrste konstrukcije za trajnost.Njegova glatka površina pruža nedostatak linkings za konac, jednostavno držite do 12 zavojnice.

4. Jednostavnost postavljanja: uz pomoć našeg drvenih držača za konac držite konac nježno i bez спутывания.Откидывающиеся noge pružaju stabiliziranju i trajan temelj, što olakšava korištenje bez vrludanja.

5. Univerzalna upotreba: U ovom drveni držač za nit može pohraniti вощеные šivaći konac, mini-vez, pletenje i druge vrste navoja.On ima širok spektar namjene, kao što su izrada nakita suspenzije, predmeta i ukrasa.

Više informacija

Korištenje

Oznaka

Materijal

Pamuk

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5