Opis

W10295370A Filter za vodu u hladnjaku 46-9081, 46-9930 EDR1 Zamjena filtera za vodu Za IZMJENJIVE modela EDR1RXD1 - Filter za vodu u hladnjaku FiIter1 Kompatibilan s 469930, 9930, 9081, FiIter1, drugi model pogledajte na slici.

za smanjenje sadržaja klora; Pravi životni vijek filtera ovisi o kvaliteti vode i razine zagađenja, ali za najbolje rezultate filtriranja, molimo zamijenite filter svakih 6 mjeseci ili 300 litara, da bi se smanjio broj onečišćenja.

ODLIČAN OKUS: ostavljajući potencijalno korisne minerale prilikom uklanjanja klora, drugih kemijskih tvari i zagađivača, možete dobiti više od čistu i svježu vodu smanjivanjem količine zagađenja.

BRZO POSTAVLJANJE I JEDNOSTAVNA ZAMJENA: instalacija ovog uređaja traje samo nekoliko minuta.Jednostavno ga je instalirati, samo navedite smjer.

ISKREN SAVJET: Prije upotrebe isperite spremnik FiIter 4-5 галлонами vode.Ako imate još uvijek je ostao bilo kakvih pitanja.

boja: bijela

Materijal: plastika

Upućivanje sadržaj:

1 x filter za vodu

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Promjer uparivanja

Nema

Korištenje

Montira se na slavinu

Materijal

Šuplje vlakana

Tip stroja za čišćenje vode

Pročišćivač vode

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5