Opis

Karakteristike:

1, Mekana i udobna: plišani materijal sprečava поцарапывание kacige i sprečava buku zraka. (Jedan šlem, osim kaciga)

2, Jednostavan za instalaciju: jednostavno, stavite ga na kacigu i poravnajte usta sa sjenilom za sunce, kako bi se povećala proširiti vidno polje.

3, Skup kacige s krznom: promijenite nepromjenjiva izgled kacige, povećajte užitak vožnje, povećajte užitak vožnje i ekspoziciju.

4, Zaštita od prašine: torbica za kacigu Crazy spriječiti prianjanje prljavštine i prašine na vašem prekrasnom шлему.To također štiti kacigu od ogrebotina od leteće kamenje ili kapi.

5, Krzna torbica za kacigu: što vas čini istinski выделяющимся.To znatno povećava šanse da vozač vas primijetiti.Pogodan je za bilo kojeg vozača, kome se ne sviđa, kad ga je udario auto.

6. Ova frizura je pogodna za kacige za trčanje i kacige s nadstrešnica; veličina je besplatan, a možete koristiti osnovne kacige, osim za neke kacige za trčanje s iznimno dugim krilima rep!

Tehničke karakteristike

Naziv: Torbica za kacigu

Materijal: flanel PV

Boja: vidi sliku

Pakiranje list

Torbica za kacigu 1 kom.

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.U našoj trgovini tako mnogo korisnih i jeftinije robe.Ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi ćemo vam pružiti našu najbolju moguću cijenu.Ostavite svoju poruku!

Više informacija

Težina

250

Stil kaciga

Cijelo lice

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Kacige

Paul

Unisex

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5