Opis

ZWICKE 14,5/45G Polako Potonuo Джеркбейт Riblja Mamac Klizač Za Kupanje Tvrd Ugovor Рывковая Mamac za Lov Pikes Мускусные Ribolov

Veličina: JKB100: 100 mm/3,9 inča, JKB070: 70 mm/2,7 inča

Težina: JKB100: 45 g / 1,6 grama, JKB070: 15,5 g / 0,55 grama

Stanje: polako potonuo джеркбейт

Radnja: S-glide swim action

Kuke: 2 komada Высокоуглеродистых Crne Nikla Trostruki kuka

Karakteristike:

Dobro dizajniran i kvalitetno izrađen: 3D Realno riba oči s po cijeloj površini kućišta, привлекающем riba, pružaju odličan izgled za ribolov mamci.

Ekološki materijal: Zahvaljujući высокоэффективному materijal Abs, koji pruža nedostatak mirisa i višekratna upotreba mamaca za ribolov, te ribolov mamac su bez premca po kvaliteti i trajnosti.

Ukupna struktura: U unutarnjoj strukturi se koristi čelična kuglica za balansiranje vodljivost.Kada se uzme u liniju, lopta u tijelu prenose na druge dijelove i čuje se zvuk koji može zavesti ribu jurnjava.Obrazac je izrađen od ugljičnog čelika sa 2 сверхострыми trostrukim kuke, гарантирующими, da se riba ne ускользнет.Ove wobblers su idealni za lov morskih i slatkovodnih vrsta.

Nezamjenjiv je predmet za ribolovce: naširoko se koristi za lov ptica ribe kao što su som, smuđ, škarpina, smuđ, pastrva, deverika, mošus, crvenperka, razrokost, i sl. Kako u slatkoj tako i u slanoj vodi.Dobro lunch dostupne su idealne poklone za rođendan, godišnjicu, Dan zahvalnosti, Božić i sl. O джеркбейте:

Джеркбейт JKB100 slide jerkbait - najuspješniji джеркбейт za mnogo godina.Zapanjujuće je velik broj uhvaćene vrsta grabežljivog slatkovodne ribe.Uravnotežen omjer cijene i kvalitete i mogućnost korištenja tih mamaca na спиннинговом štap i čine ih otopinu za početnike.

Savjeti:

Kratkih trzaja s ručnog zgloba ili smjera njihova "u ulozi" dovoljno, da bi od tih modela sjećanju igre mamac.Ako je štap udara previše teško, može se dogoditi da mamac соскользнет s uzice, i onda prednji trostruki kuka зацепится.Stoga koristite kratke гребки i nije previše mekan materijal za remen. titan čelnici 1x1 i ovdje su najbolji izbor!

Više informacija

Oprema

Malo plastična kutija

Naziv

Джеркбейт-klizač

Broj

1 kom

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

JKB100

veličina tijela

70/100 mm

Kuke

Crnci высокоуглеродистые trostruki kuke

Boja

dostupan u 7 boja

Položaj

Ribolov na brodu u oceanu, Ribolov na plaži u oceanu, JEZERO, Rijeka, Rezervoar ribnjak, potok, Ribolov na stijenama u moru, JEZERO, Rijeka, Rezervoar ribnjak, potok

Oči

Ovi riba 3D oči

Težina

20/55g

Status

Spor uranjanje

Vrsta

MAMAC

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5