Opis

Mnoge funkcije: Svaka dječje spužva rezati na 8 traka za ublažavanje klijavost sjemena i uništenja zrnu, a također može smanjiti opterećenje u odgovarajućim slučajevima.

Kvalitetne materijale Izrađene od visoko kvalitetne spužve, vrt клоновые ogrlice mekana, izdržljiva i prozračna, za višekratnu upotrebu i vodootporan, pruža sigurnost biljaka.

Idealna veličina: U svakom pakiranju dolazi 300 vrt клоновых ошейников. 2 inča u promjeru i 0,75 cm debljine.On je savršeno smješten u 2-inčni mrežaste šalice.

Vrtić sjemena: Pogodno za vrtić sjemena cvijeća/povrća i sjemena /koncentrirani vrtić je jednostavan za rukovanje / lako kreće i prevezena / brisanje ne oštećuje korijen, brzi rast / Sadnice uredan, konstantan rast.

Naširoko se koristi: Vrlo pogodna za klijanje hidroponski biljaka u domaće okvire sadnica i mašinama za kloniranje.Da li koristite komercijalni stroj za kloniranje ili posebna kutija za sadnica, ovo je pravi izbor za klijanje biljaka.

Specifikacija:

Naslov: Vrt клоновые ogrlice od spužvastog blok za sadnju povrća

Funkcija: koristi se za klijanje sjemena, hidroponski sadnju, hidroponski slijetanja pamuka za povrće

Boja: crna

Materijal: EVA

Veličina: 48 mm x 19 mm

Sadržaj pakiranja:

300 x točno postavili spužva

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5