Opis

Solarna lampa u obliku cvijeta ljiljana, led ulični vrtna svjetiljka na solarni pogon, vodootporan, меняющий boja, cvjetnih traka, sunčeva svjetlost u vrtu

【Nova ažurirana verzija】 stabljika, lišće i cvijet ljiljana veći, veći je realno i svjetlije, oni nisu lako blijede zbog kvalitetnih materijala.Solarni cvijet svjetiljke široko se koriste za čišćenje zidova, prozora, vrata, podova, vrtovi, biljke, cvjetnjaka, stupova, pjesama, balkoni, veranda i zgrada, naročito za ukras na Dan, Valentinovo, Uskrs, Božić, plijevljenje i tako dalje pogodan za vanjsku i unutarnju upotrebu.

【Noćni senzor i automatska promjena treperave svjetiljke】 Neprestano držite prekidač "uključenim", ova posebna optička tehnologija može automatski puniti tijekom dana i paliti u sumrak.Solarna svjetla Lily flower automatski pale s automatskom promjenom treperenje u mraku, rasvjeta dvorište, pjesmu i pločnik.Idealni su kao svjetla za uređenje šetališta, ulični vitičastih svjetala i svjetala ugrađenih.

【Podesiva, fleksibilan i izdržljiv】 Stabljika i listovi vrtne svjetiljke na stupovima подпираются željeznom žicom, što pruža сверхгибкость, trajnosti i čvrstoće.Možete dati cvjetni tako što svjetiljke bilo koju omiljenu formu u skladu s potrebama, ne brinući se o oštećenja.Prikladno za ukrasne rasvjete za vrta i dvorišta ili bilo koje aktivnosti u zatvorenom prostoru i na otvorenom!

【Jednostavnost instalacije i jela iz solarnih panela】 Vrt svjetla na solarni energetski i ekološki čist, jednostavan za instalaciju.Ugrađene Ni-MH punjiva baterija kapaciteta 600 mah, može učinkovito apsorbirati i pretvarati sunčevu svjetlost u električnu energiju, radi do 8 sati nakon potpunog punjenja.

【Otporni na vodu u lošim vremenskim uvjetima】Klasa vode vrtnog cvijeća čvora solar je IP65. U lošim vremenskim uvjetima vrt svjetla na stupovima izdržati razorni utjecaj i čvrsto drže.Dobar izbor za vrt, drveće, cvijeće, staze, ograde, staze, dvorišta, terase i sl.

Više informacija

Broj modela

RX3544

Žarulja u kompletu

DA

Tip solarne ćelije

Ni-MH

Korištenje

Odmor

Stil

Art deco

Napon

3.7V

Veličina

5M

Naziv

RXUNS

Karakteristike

Ljiljan/Cvijet / promjena boje

Vrsta baze

Nema

Izvor svjetlosti

Led žarulje

Garancija

180 dana

Izvor napajanja

Solarna

Razina zaštite

IP65

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal kućišta

PVC

Podesiva svjetlina

No

Certifikacija

ce

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5