Opis

Karakteristike:

OOTDTY

Čvrste materijale: Ova igra je izrađen od smole, isklesana ručno, otporna na habanje i ugodan na dodir, Lubanje slikane iz ruke, što ga čini precizniji i zanimljiv.

Veličina: Veličina kostura iznosi oko 11,5 cm / 4,53 inča, on je dovoljno mali da ga možete staviti u džep i nositi sa sobom, prikladan za skretanje ili okretanje za vrijeme čekanja u redu, kao i da se odmara, nakon dugogodišnjeg rada ili studija.

Dizajn u obliku lubanje: Ove igre sa slikom lica lubanje je vrlo strma.Na svakoj strani urezana lubanje, koji je odlična igra pribor za desktop igre i sl.

Široko je primjenjivo: mini-lubanja je primjenjiva na desktop igri.I možete ih koristiti za stranke, Božić, Halloween, vjenčanja i drugih velikih skupova.

Kocke za Halloween - odlična kolekcija za sve ljubitelje lubanja, a također je savršen poklon za ljubitelje šah igre.Možete ih koristiti da pokažu svoje igraće sposobnosti.

Tehničke karakteristike:

Materijal: smola

Boja: crno-zlatni/bijelo-zlatna

Veličina: cca. 11,5x11,5x11,5 cm/4,53x4,53 cm

Upućivanje uključuje:

1x lubanje

Napomena:

Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5