Opis

Naziv proizvoda: Bazen rukavice

Veličina proizvoda: 20*8 cm/7,87*3,13 inča

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: najlon

značajke proizvoda:

1. Poboljšano prianjanje: Ova crna pamučna снукерная rukavica ima dizajn s tri prsta, što omogućuje bolje prianjanje s kiem jezero, pruža vam savršen stupanj kontrole nad tijekom bacanja.

2. Udoban sadnja: Izrađen od čistog pamuka, ova rukavica je mekana i prozračna, što ga čini udobnim za nošenje na duže vrijeme, ne uzrokuje nelagodu.

3. Противоскользящая tehnologija: Rukavica ima posebnu teksturu na dlanu, koja sprečava klizanje, osigurava da nikada ne propustite pucao zbog skliske ruke.

4. Izdržljiv materijal: Ova lijeva снукерная rukavica je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji će trajati čak i nakon dugotrajne upotrebe.

5. Dostupna opcija: Ova снукерная rukavica - povoljno rješenje za poboljšanje svoje igre i osigurati da se svaki put nastupila na najbolji mogući način.

Mjere opreza:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se malo razlikovati od sljedeće slike.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete slobodno da me kontaktirate, mi ćemo vam dati nekoliko prijedloga, ali to je samo za referencu.

Paket uključuje:

Biljarski rukavice - 1 kom.

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi ćemo vam pružiti našu najbolju moguću cijenu.Ostavite svoju poruku!

Više informacija

Sport

Карамбольный bilijar

Broj modela

biljarski rukavice

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5