Opis

Opis:

Karakteristike:

Povećana sigurnost: Inteligentni castle pruža maksimalnu sigurnost zahvaljujući 6-значному kodnim dvorca i запорному kuka od цинкового legure.To je pouzdan i izdržljiv i dugotrajan rješenje za zaštitu vaših stvari, bilo ormari u školskoj dvorani, kutija s alatima, vrata, prtljaga ili vrata.

Inteligentni otključavanje putem otiska prsta: Ovaj dvorac je opremljen tehnologijom intelektualnog otključavanje putem otiska prsta omogućuje lako i brzo ga otključati, samo jednim dodirom.Pozdravite se s potrebom da pamtite ili nosite ključeve.

Nekoliko grupa lozinke: Zahvaljujući mogućnosti pohraniti do 10 grupa lozinke, ovaj šarkama castle pruža praktičnost i fleksibilnost.Možete lako upravljati različitim razinama pristupa ili dopustiti povremen pristup prijateljima, obitelji ili kolegama.

Zaštita od voajerski: zaštita od voajerski u dvorcu osigurava da vaša lozinka ostaje osjetljivim i zaštićenim od znatiželjnih očiju.Budite sigurni, znajući da su vaše stvari u sigurnost čak i na javnim mjestima.

Unutarnja i vanjska uporaba: Dizajniran za rad u različitim vremenskim uvjetima, ovaj šarkama dvorac je pogodan kako za domaće, tako i za vanjsku upotrebu.Bilo da je kiša ili sunčano vrijeme, možete biti sigurni da je ovaj šarkama dvorac će osigurati pouzdanu sigurnost svugdje, gdje je to potrebno.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Cink legura

Veličina: 77*46 mm

Tip: Lozinka /Otiska prsta

Paket uključuje:

1 * Pametan dvorac

Više informacija

Načine za otključavanje

Lozinka, Otisak prsta

Razina zaštite

IP66

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5