Opis

[Multi-function] za Organizaciju ormara i kutija za pohranu na prikladan za pohranu vaših pluća predmeta, kao što su obuća, odjeća, igračke, grickalice, mape i sl. Savršen za vaše kuće, spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka, ureda ili ureda.Stilski neutralni stil, odgovara za bilo kojeg mjesta.

[Lako se instalira] Organizator za odjeću u ormaru, jednostavan za instalaciju, lako se sklapa, zatim slijedite upute prikazane na slikama.kada ga ne koristite, stavite ga u kutu, ne zauzima prostor.

[Складываемый] Police za spremanje u ormar možete staviti.Slobodno складываемый organizator za pohranu stvari možete preklopiti u višeslojni ormar u skladu s vašim potrebama.Veličina svakog: 44 x 33,5 x 18,5 cm (D x Š x v).

[Solidne] Napravljen je od vodonepropusnog i postojano polipropilenska plastike, za svakodnevno čišćenje prebrišite ga samo vlažnom krpom.Ojačani bočni šavovi daju dugotrajno korištenje, zaštitu okoliša i štede novac i trud.

[Napomena]: Korpa za pohranu ne može u potpunosti biti nominirani od strane, kao led.Ako vam je potrebno uložiti uređaj, molimo vas, прислоните ga na zid jednom rukom držite led na mjestu, a drugom rukom выдвигайте samo gornji dio uređaja.

Boja: bijela

Materijal: PP

Sadržaj pakiranja:

3 x kutija za skladištenje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Korištenje

Razno

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5