Opis

Značajke: 1. Brzo U našem led svjetla lasersko uklanjanje dlaka se koristi inteligentan način "u pokretu", koja pruža maksimalnu brzinu obrade do 10 slika u sekundi.To je brzo, posebno za uklanjanje dlaka na tijelu.Sustav za uklanjanje dlaka диодным laser koristi термоэлектрическое hlađenje (TEC) i pravi safir, koji pružaju sjajan kontakt hlađenje.To je stvarno bezbolan laserski uređaj.Možete dobiti maksimalno ugodan tretman.

2. Učinkovita je i otporna energija :

a. Njemački микроканальные/ неканальные laserski šipke, super je energija, trajno uklanjanje dlaka b. Filter za vodu; Bakreni radijator; velike brzine dc pumpa, proizvedeno u Italiji; Sustav za hlađenje TEC za bolji sustav hlađenja.

3. Bezbolan, nedostatak vremena stajanja 3-4 puta po ciklusu za trajno uklanjanje dlaka.Pogodan za 6 tipova kože i svih dijelova tijela, velika snaga i navalu energije, kratko vrijeme obrade (oko 20 minuta za ruke), skraćuje tijek liječenja.

4. Jednostavnost u radu koristimo sustav hlađenja TEC rezervoarima za vodu i TEC za sapphire in hand, tako da možete raditi sa strojem 24 sata dnevno.Automatska izrada prediktivnog načina za korisnike s različitim memorijskih mjesta za različite pacijente, tako da je sigurnost i učinkovitost nisu stavili u opasnost.

Više informacija

Korištenje

Bikini, Lice

Vrsta hrane

Baterija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Epilator

Naziv

XUNIAN

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5