Opis

????【SNAŽAN 3-STUPANJSKI SUSTAV za FILTRIRANJE】 3-слойный filter hvata ne manje od 99,99% onečišćujućih tvari u zraku.Preliminarni filtar hvata veće čestice, kao što su dlaka kućnih ljubimaca; Pravi filter HEPA 13 uklanja alergije i pelud; Filter s aktivnim ugljenom upija mirise i dim.Gotovo da nema zagađivači ne mogu izaći iz snažan pročišćivač, samo uživajte u slobodnim disanjem, kao u šumi.

????【NAJUČINKOVITIJI pročišćivač ZRAKA AFLOIA】 filter Zraka Colin HEPA postaje idealan izbor za vrlo velike sobe i kuće s visokim stropovima!Zahvaljujući усовершенствованному турбинному motor i воздухоотводу 360 ° COLIN može očistiti svoj prostor površine do 3576 kvadratnih metara po satu, 505 kvadratnih metara - 10 minuta (CADR 800 m3/h).Naširoko se koristi u kuhinji, dnevni boravak, spavaća soba, ostava i uredu.

????????【Inteligentno upravljanje Wi-Fi】 možete u potpunosti upravljati pročišćivač zraka sa svog pametnog telefona, bez radnog vremena i udaljenosti.Uključujte / isključujte ga, instalirajte funkciju rada, provjerite rok trajanja filtera, držite rasporeda, postavite vrijeme i još mnogo toga.Uključujte ga u slobodno vrijeme i uživajte u svježem zraku, čim dođete kući.

????????♀️ 【Glasovno upravljanje bez pomoći ruku】 Pametan pročišćivač zraka Colin je kompatibilan sa Amazon Alexa za upravljanje bez korištenja ruku.Samo neka glasovnu naredbu, a uređaj će se odmah izvršiti odgovarajuće operacije.Vrlo je pogodan za rad, kada ste daleko od njega ili su vam ruke zauzete kućnim poslovima.

????【Automatski način GENIUS-SENZOR PM i 2.5 】 pročistač zraka ima 4 načina rada kako bi se zadovoljile različite potrebe: Automatski način rada mirovanja-medium-High.U automatskom načinu rada uređaj se može automatski konfigurirati način, u skladu s kvalitetom zraka odredi senzor PM2.5.I saznat ćete koliko je poboljšana kvaliteta zraka.

???? 【Višenamjenski】 Postavite timer na 2/4/8/10/12/24 sata, nikad ne brinite o tome, da zaboravite isključiti ga.Radi tiho u stanju mirovanja neće vas uznemiravati.Direktan tvorničkim brand koji jamči kvalitetu.Općenito, pravi pročišćivač zraka HEPA je odličan za stvaranje zdrave životne sredine za djecu, trudnice, vlasnike kućnih ljubimaca i ljude koji pate rinitisom.

????【POUZDAN I SIGURAN】 COLIN certifikat FCC i SGS, upisan u unesco-ETL i prošao sve usvojene procjene u kategoriji sredstava za čišćenje zraka.Afloia nastoji pružiti proizvode premium klase i bolju uslugu za korisnike!Vaše pravo ime je u potpunosti zajamčena. *** Koristan savjet: pronađite izmjenjivim filtar u B09CYR7CMP.

Više informacija

Napon (U)

6V

Snaga (W)

1w

Naziv

NoEnName_Null

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Količina zraka

50 m3/h

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5