Opis

Dužina RCA kabela, dolazi u paketu s kamerom backup, iznosi 6 m / 10 m Ako želite instalirati unazad kamera na крупногабаритный automobil, kao što su suv RV kurva, potrebno je više od dugačak produžni kabel RCA.Ali za običnog kabela RCA video će biti značajno oslabljena nakon ekstenzije, i kvaliteta i stabilnost video će pasti, mogu se pojaviti crni ekrani, trake i sl.

Naš kabel RCA posebno se koristi za prijenos signala na velike udaljenosti.U našem удлинительном kabel rca koristi dvostruko oklopljeni debele žice s jezgrom od čistog bakra, žice s jezgrom od čistog bakra je omotan slojem prikazivan metalne žice i slojem aluminijske folije, naš kabel RCA pomaže smanjiti slabljenje signala.

RCA priključak uključen u isporuku.Uz pomoć ovog RCA priključak možete spojiti nekoliko kablova RCA zajedno ili zamijeniti priključak RCA na RCA priključak female.

Žuti priključak toga удлинительного RCA kabela za kameru unazad ima dvije žice za pokretanje unazad, za povezivanje pogledajte priručnik za uporabu fotoaparata unazad.

Ovaj kabel je svestran za različite kamere retrovizor s priključkom RCA.Svaki naš kabel testira prije slanja iz tvornice, molimo naručite ga s povjerenjem!

Lice

Povezivanje od čovjeka do čovjeka pomoću kabela sa žicom za detekciju

Dvije crvene žice su žice pokretanje, posebno za povezivanje Dash DVD, monitor, parking.

100% zaštićeni, osigurava vrhunsku zaštitu od emi i rf smetnji

Zaštićen od atmosferskih utjecaja za primjenu na otvorenom

Kompatibilan sa: profesionalna kamera za video nadzor, stražnja kamera, DVD uređajem, TV-top box

Specifikacija:

Prijenos video signala u jedan kabel

Никелированные priključke kako bi se osigurala točnost prijenosa signala

Plug and play

Materijal: čist bakar

Upućivanje uključuje: 1 komad

O slanju

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO) 2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3. Šaljemo samo na potvrđena adrese naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave. 4. Prikazane slike nisu stvarni roba i su samo za referencu. 5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 6. Ako niste primili paket u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku. Povrat i возмещение1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Izuzetaka nema!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola. 2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i broj narudžbe. 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Apartmani-ante.com.hr.Ili možete naručiti zamjenu. 4. Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.O jamstvu 1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravan proizvod (osim za predmete oštećene i / ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca. 2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.Mi ne ремонтируем i ne zamjenjujem roba istekla garancija.Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na Apartmani-ante.com.hr!O unosima

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli na zadovoljavajući način odgovoriti na vaša pitanja.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Više informacija

Naziv

NoEnName_Null

Dužina kabela

10 m, 6 M

Ožičena ili bežična

Žičano

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vodilica

No

Materijal kućišta

plastika

Tip materijala

ABS

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5