Opis

Karakteristike:

Budući da je brzina šivanja za jednokratnu upotrebu uređaja za šivanja na kožu brzi, manji кровопотеря za vrijeme operacije, ne smije se pojaviti potkožnih zastoja, čime se poboljšava stopu preživljavanja malih područja na koži, smanjuje krvarenje tijekom operacije, također donose prednosti transfuziju krvi, smanjuje rizik od komplikacija prilikom transfuzije krvi.Zbog velike brzine i kraće vrijeme operacije, to također može smanjiti broj анестезирующих lijekova i smanjiti negativan učinak anestezije.

Budući da je to mehanički šav, niti se nalaze uredno redovima, svaki igličasti šav homogena, kako bi se izbjeglo vuče ručno ili previše popuštanja, a подкожное prostor, omogućuje da se ponovno koristiti tkanine, doprinosi dobrom zacjeljivanje tkiva, kako bi se izbjeglo ožiljka u obliku "сороконожки".

Dakle, suženo vidno polje, olakšani zemljišta dublje šava i анастомоза.

Jednostavnost rada, brzina, što uvelike skraćuje vrijeme operacije, ali i smanjuje kirurški rizik.

Jednokratnu upotrebu сшивателя za kožu za jednokratnu sterilizaciju ambalaže, bez ograničenja okoliša, raspakiranje može se koristiti za otklanjanje potrebe za ručno šivanje, potrebe dezinfekciju, mnogih neugodnosti.

Upravljanje jednokratni uređaj za klamanje kože lako svladati, bez posebne pripreme, upoznat s pomoću nakon određenog vremenskog razdoblja i klinička primjena.

Kada je igla je izvađen, upotrebom posebnog uređaja za uklanjanje igle, kako bi se omogućilo lako uklonite iglu bez prevelike napetosti i pritiska na kožu, bol postaje zanemariv Opis:

Materijal: plastika

Veličina spojnice za šivanja: 15* 8 cm/5,9*3,15

Boja: bijela

Broj: 1 kom. Upućivanje uključuje:

1XSuture stapler (nije uključena čavao)

1 x sredstvo za uklanjanje spojnica

Napomena:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil je isti kao što je prikazano na fotografijama.

2. Zbog ručnog mjerenja i različite metode mjerenja dozvoljeno odstupanje na 1-3 pogledajte Hvala!

Više informacija

Naziv

KOQZM

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5