Opis

Karakteristike:

1. udaljenost prijenosa od 20-30 m, pouzdano i stabilno povezivanje signala.Ugrađena punjiva baterija kapaciteta 450 mah, potpuno napunjena, može pružiti 18 sati slušanja glazbe i 360 radnih sati u stanju čekanja.

2. Slušalice za kacigu s hands-free priključak, automatski odgovor i na dolazni pozivi u roku od 8 sekundi, što je doista oslobađa ruke i čini aparat sigurnije.

3. FM-radio, ugrađeni FM-čip, podrška FM 87,5-108 Mhz, kompletnu pretragu kanala, slušajte vijesti u bilo koje vrijeme.

4. Vodootporni zvučnik za kacigu IPX7, može se koristiti u kišnih i snježnih dana i može se prilagoditi različitim otežanim uvjetima.

5. Priključite slušalice u blizini drugih kacige.Velike tipke, kojima je lako upravljati čak i u rukavicama.

Mogućnosti proizvoda

Verzija Blue tooth: V5.0

Podržani protokoli: A2DP i ACRCP

Kapacitet baterije: 500 mah

Napon / struja punjenja: DV 5

Frekvencija: 2,402-2,480 Ghz

Stanje mirovanja: 360 sati

Korištenje vrijeme: ≤ 10 sati

Udaljenost korištenja: 10 metara

Lista proizvoda:

Držač za slušalice x1

Komplet slušalice x1

Fiksna oznaka x2

kabel za punjenje x1

Korisnički priručnik na engleskom jeziku x1

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Сверхбыстрое trajanje baterije: bežični internet verzija 5.0, domet prijenosa 20-30 m, stabilna veza signala.Ugrađena punjiva baterija kapaciteta 450 mah, potpuno napunjena, može pružiti 18 sati slušanja glazbe i 360 radnih sati u stanju čekanja.

2. Sigurnost i speakerphone: slušalice za kacigu s hands-free priključak, automatski odgovaraju na dolazni pozivi u roku od 8 sekundi, uistinu speakerphone.Pomoću naprednih glasovnih naredbi možete upućivati pozive bez uporabe ruku ili odgovarati na njih, slušati glazbu i glasovne upute u GPS.

3. Vrhunska kvaliteta zvuka: zahvaljujući korištenju ветрозащитного i više stabilne veze.Tehnologija uklanjanja šuma, visoke glasnoće, ove slušalice za kacigu prenose čist i kvalitetan zvuk стереомузыки.Kompatibilan sa svim pametnim telefonima, mogu se koristiti za vožnju na motociklu, skijanju.

4. Vodootporne slušalice: vodootporni zvučnik za kacigu IPX7, koristi tehnologiju нанопокрытия, bez smetnji i prašinu, može se koristiti u kišnih i snježnih dana i može se prilagoditi različitim otežanim uvjetima.

5. Jednostavnost instalacije: priključite slušalice u blizini raznih kacige.Velike tipke, jednostavno upravljanje, čak i u rukavicama, vrlo povoljno za vožnju motocikla, vožnje biciklom, stacionarni bicikl, snowboarding, skijanje itd.

Više informacija

Tip materijala

Pamuk

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5