Opis

Opis:

1. Štitnik za sunce na vjetrobransko staklo sa zaštitnim čekićem - zaštitite salon automobila od vrućine i uv zraka uz pomoć ovog izdržljivog i sklapanje sjenila.Instalacija nije potrebna, samo proširite ga i stavite na vjetrobransko staklo.

2. Dolazi sa sigurnosnom čekić za hitne koristiti.Ne zauzima prostora za pohranu u prtljažniku ili pretinac za rukavice.Široka primjena za većinu putničkih automobila, suv vozila, kamiona.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: štitnik Za sunce na vjetrobransko staklo

Materijal: tkanina, od nehrđajućeg čelika (boja po želji)

Boja: kamuflaža

Veličina proizvoda:

Mala veličina: oko 124x67x40 cm/48.82x26.38x15.75 inča

Veliki veličina: oko 132x70x40 cm/51.97x27.56x15.75 inča

Težina proizvoda: oko 250 g/365 g

Lista proizvoda:

1 * štitnik Za sunce na vjetrobransko staklo

Napomene:

Molim vas, dopustite tolerancija od 0,5 cm/0,20 cm zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti razumjeti.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Krema za sunčanje: sunce i uv zrake mogu oštetiti ploču i sjedala vašeg automobila.Ovaj štitnik za sunce na vjetrobransko staklo blokira ih i čuva unutrašnjost vašeg automobila i temperaturu u njemu na niskoj razini.

2. Obrezanje sigurnosnog pojasa: Vjetrobransko staklo sjenila automobil je opremljen vlastitim sa sigurnosnim čekićem, koji može razbiti prozor automobila ili je sigurnosni pojas u hitnim slučajevima, kako bi se brzo ili na drugi način.

3. Lako sklapa: Lice za sjenilo na vjetrobranskom staklu automobila leži u tome što on ima sklopivi dizajn, ne zauzima prostor, i dolazi sa torbicom za pohranu, koji se može staviti u vrata ili prtljažnik za jednostavan pristup u bilo koje vrijeme.

4. Jednostavnost uporabe: Ovaj auto štitnik od sunca sličan зонтику za vaš automobil.Nije vam potrebna nikakva instalacija.Samo parkiraj svoj automobil i jednostavno otvorite ili zatvorite ga.Možete to učiniti sami i zaštititi vaš automobil od sunca.

5. Mnoge koristi: štitnik od sunca za automobil ima vrlo širok spektar primjene, ne možete samo koristiti u različitim modelima, ali i pomaže da vaše vozilo izdvojiti više od 90% sunčeve svjetlosti

Više informacija

Broj modela

Vjetrobransko staklo sa sjenilom za vozila

Materijal

Tkanina, Od nehrđajućeg čelika

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5