Opis

Airbrush Kompresor Airbrush Šminka Airbrush Pogodan Za Nokte Bežični Prijenosni Ručni Airbrush Stroj A

Skup аэрографов Anraye sa kompresorom opremljen sa 3 podesiva давлениями zraka: 20 funti po kvadratnom inču/25 funti po kvadratnom inču / 28 funti po kvadratnom inču. Više nizak tlak bolje pogodan za svakodnevno vlaženje i аэрографического šminke, a višu način rada prikladan je za različite аэрографических boja, kao što su nail dizajn, dekoracija torte, trovanje keks, slikarstvo modela ručni rad, brijač, tetovaže i tako dalje

Kozmetički aparat modernih oblika i široke primjene, odlična airbrushing za šminkanje nokte i pribor za crtanje airbrush!Ovaj airbrush-pištolj je opremljen tuš tropska kiša 0,3 mm i može se prskati akvarel boje, tinta, boja i razvodnili boje.Sve boje potrebno razrijediti destiliranom vodom ili komercijalni разбавителем, posebno dizajniran za akrilnim bojama.

Bežični set аэрографов više prijenosan, što im je lakše uživati i ga u ruci držati.Pritisnite gumb prekidača, povucite okidač prije, i airbrush za nokte će početi prskati; slobodno možete regulirati protok tekućine, podesiti ručicu.Domaći растушевывание više čak i glatka, omogućuje boje ravnomjerno raspoređena za bolju kontrolu.

Opseg isporuke obuhvaća 5 sredstva za čišćenje stakala, 5 igala za pranje i 2 šalice za tekućine (5 kubičnih cm / 20 ccm).Čaše se može se ukloniti i zamijeniti ih je lako čistiti četkom.Koristeći ovaj cijeli set za čišćenje, vi ćete biti u mogućnosti brže i potpunije očistiti airbrush.

Ažurirano prijenosni komplet za airbrushing s punjivom baterijom kapaciteta 900 mah i punjenja USB + Type C - duže vrijeme rada i brže punjenje (preporučeno punjač, 5 v / 1 A).

Boja: šampanjac /zelena

Materijal: metal

Sadržaj pakiranja:

1 set * airbrush

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Certifikat kvalitete robe

Nema

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5