Opis

Nudimo popust za veliki broj.Dobrodošli, kontaktirajte nas!

2023 Novu razinu s dugom cijevi dužine 25,4 mm, ravna vilica, izduženi i starinski bicikl s fiksnim slanja, starinski bicikl 700c, vilica 4130 Cr-Mo

Poboljšajte performanse vašeg bicikla pomoću lančanik vilice od kromiranog legure 4130.Izrađen od visoko-kvalitetne хромомолибденового legure 4130, ova vilica dizajniran za dugi vijek trajanja.Ona ne samo da je nevjerojatno čvrst, ali lagan, težine samo 1600 godine, To znači da možete uživati u glatko i učinkovitu vožnju bez povećanja težine.

Osim impresivne materijalima dizajna, ovaj utikač može se pohvaliti svestranim dizajnom koji omogućuje korištenje gume do 700 * 28C.To će osigurati da ćete biti u mogućnosti s lakoćom prevazilaze bilo koju sela, iz neravne staze na putu do ravnih gradskih ulica.

Instalacija ove vilice i neće biti teško, zahvaljujući duljina navoja 60 mm. To omogućuje siguran i jednostavan proces instalacije, čak i za one koji, možda, ne ima velikog iskustva u radu na svojim biciklima.

I ne zaboravimo o graciozan i modernom dizajnu ove vilice.Zahvaljujući svojim jasnim linijama i смелому izgledu je nužno выделится na svoj bicikl.Bilo da ste ozbiljan велосипедистом, koji žele poboljšati svoju vožnju ili samo tražite način da poboljšate stil svog bicikla, biciklističke vilica od kromiranog legure 4130 - savršen izbor.

Značajka:

1. Je izrađen od visoko-kvalitetne хромомолибденового legure 4130 za maksimalnu snagu i izdržljivost

2. Sa težinom od samo 1600 g ova vilica nevjerojatno lagan, što ga čini vašu vožnju glatko i učinkovito

3. Pogodan za gume do 700 * 28C, pružajući maksimalnu svestranost za različitim oblastima

4. Dužina navoja 60 mm omogućuje siguran i jednostavan proces instalacije

5. Zahvaljujući элегантному i modernom dizajnu taj utikač nužno poboljšati izgled vašeg bicikla

1 * Biciklistička vilica

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5