Opis

To je najnovija evolucija tehnologije pranja u kojoj se koristi ultrazvučna tehnologija pruža više dubinsko čišćenje, uštede vremena, vode i energije, i sve to u kompaktnom pakiranju, koju možete ponijeti bilo kamo.

idealan za čišćenje nakita, stakla, sati, proteza, voća i povrća, donjeg rublja, gramofonskih ploča, diskova, britve, bocice i igračaka, posuđa, kozmetičke četke ... i tako dalje

Ultrazvučna tehnologija osigurava brz učinak čišćenja.

Ultrazvučni pretvarač izrađen od aluminijske legure visoke tvrdoće, površina tretirana pjeskarenje obradom oksidacije izolacije, što značajno povećava vijek trajanja.

[Potopna type] ultrazvučni čistač koji se koristi u domaćinstvu, ima inovativni dizajn, područje primjene širi, a cijeli proces je siguran i neškodljiv.

To je ekonomično, potrošnja energije je vrlo mala, za dobivanje isti efekt čišćenja, kada koristite ovaj uređaj, možete uštedjeti energiju i vodu, u skladu s tim se smanjuje ukupne troškove.

To je moćan, prijenosni, долговечное, zgodan, maleni, tiho i jednostavno za korištenje uređaja.Samo trebate pripremiti zdjelu /spremnik/ sudoper / kanta (za vodu odgovarati što god bilo, bolje 3-5 l).

Posebno preporučujem očistiti voće i povrće, tako što pomoću njega možete ukloniti ostatke pesticida više od 90%, kao i mali pomoćnik biznismen u životu kada vam boravak u hotelu, potrebno vam je uređaj za čišćenje bijele košulje, donje rublje i sl ..

Tip utikača: Zidni utikač EU, to se odnosi na Indoneziji, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji i tako dalje

Boja: bijela

Materijal: ABS + aluminijska legura

Napon: 220 v ac

Sadržaj paketa:

1 x perilica rublja

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Snaga (W)

15 W

Napon (U)

12

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Prostran

300 ml

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5