Opis

Napomena:

Potrebno ga je primijeniti najmanje do motora sa osi x i y.Preporuča se koristiti ga istovremeno za motore na osi x, Y i z.Preporučuje se instalirati istovremeno na motorima osi x, Y i z.Preporučuje se samo za pogone s шаговыми motorima A4988 i DRV8825,

Opis

Th-smoother - to je e-detalj za otklanjanje odstupanja na površini 3D pisača FDM, u kojoj se koristi steper motore.

Kada stepper motor pokreće, zaustavlja i daje unazad, jaki elektromagnetski puls signal će se prenositi na druge steper motorima po krugu, što će izazvati vibracije spojke.Taj se problem može uzrokovati tzv "seizmičke vibracije", ili "водяную valovi" na površini печатаемого objekta.Obično za декартового 3d pisač dovoljno staviti сглаживатели th na osi X i Y, problem može biti učinkovito riješena.

Uređaj ZONESTAR th-smoother lako se instalira u neposrednoj blizini stepper motora i omogućuje učinkovitije rješavanje elektromagnetske impulse.

Ovaj se modul primjenjuje na mnogim vrstama 2-фазных 4-žične vozača koračni motori, testirali smo A4988, DRV8825 i tako dalje

Povezivanje

To je plug and play, potrebno je samo priključiti ga dosljedno između koračni motor i pokretač.

Pakiranje list

1x TH-Smoother

1x 6-pinski kabel u koracima od 2,0 mm

1x dvosmjerni поролоновый ljepilo

Trebate li dodati TL-Smoother u moj 3d pisač?

https://all3dp.com/2/tl-smoother-should-i-add-one-to-my-3d-printer/

1、 Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika, i ako ne primite robu u zakazano vrijeme (loše vrijeme i tako dalje), molimo vas, kontaktirajte nas na vrijeme, hvala!

2、 Ako vaša je adresa se nalazi u udaljenom području kurirske tvrtke, možda ćete morati platiti dodatnu daljinski naknadu, obično se cijene kreću od 30 do 50 dolara, mi ćemo vas kontaktirati prije slanja robe.

Kupci trebaju znati zakone o uvozu u vašoj zemlji prije naručivanja, ako se odlučite na dostavu iz Kine, možda ćete trebati platiti porez na uvoz i PDV-a pri dolasku robe u svoju zemlju, provjerite prije narudžbe!

1. Upućivanje pomno i pažljivo pakiran prije isporuke.it preporuča se napraviti nekoliko fotografija, upućivanje pri dobivanju ga i skinite video na obračun parcele.Ako kartonskih kutija oštećena ili težinu robe ne odgovara težini bruto naveden na kartonskoj kutiji, molim vas, ne расписывайтесь za parcele.

2. Ako ste kupili komplet za 3D pisača, a mi ćemo izabrati standardni kabel za napajanje je po defaultu koristi u vašoj zemlji.

3. Obično vodič za korisnike pohranjen na SD kartici, ako vi ne možete ga pronaći, molimo vas, kontaktirajte nas kako bi dobili URL za download.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam s pet zvjezdica savjet.Svoje pozitivno mišljenje je važno za nas.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralno ili negativno mišljenje.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem, hvala!

Više informacija

Tip elementa

modul

Broj modela

TL-Smoother

Naziv

ZONESTAR

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5