Opis

Vi ste u potrazi za biciklističke kacige, koje će vam pružiti sigurnost i udobnost na cesti?Ako je tako, onda će vam se svidjeti naš biciklističke kacige za muškarce.Oni su proizvedeni metodom cjelovite lijevanje, što osigurava trajnost i čvrstoću.Oni imaju nekoliko otvora koji propuštaju zrak i pomoći vam da uživate u jednostavnu vožnju.

Specifikacija:

Naslov: Biciklističke kacige za žene

Pogodan za opseg glave: 59-61 cm

Materijal: PC + EPS

Lista proizvoda:

1 * Biciklističke kacige za muškarce

Napomene:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog razlike u upotrebu dimenzije dozvoljeno je razlika u iznosu od 1-3 vidi

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Zaštitite glavu: Višestruki zaštita se postiže cjelovite modeliranje procesa ženske biciklističke kacige.Oni apsorbiraju udarce i sprečavaju pad, što pruža sigurnost svoje glave na cesti.

2. Povoljno regulirati: Ove biciklističke kacige za muškarce s podesivom kopčom pogodan da se prilagodi pod svoj obujam glave.Oni su prikladni za opseg glave 59-61.

3. Sprečava znojenje: Obloge biciklističke kacige za odrasle ima sposobnost da upija znoj i odvode toplinu.Ona je prenosiva i čuva svoju glavu suha i ugodna.Kacige imaju i aerodinamičku dizajn s ventilacijom i više otvore otvorima za optimalni protok zraka.

4. Udoban za nošenje: osjetite udobnost i jednostavnost muške biciklističke kacige.Njihova težina je svega oko 260 g, i lako ih je nositi sa sobom.Nema više opterećenja na glavu.Jednostavno uživajte u jednostavnu vožnju.

5. Otpornost na udarce: Biciklističke kacige za odrasle, izrađene od RAČUNALA i stiropora, otporan na habanje, otporna na udarce, izdržljiva, i možete ih koristiti za dugo vremena.

Više informacija

Dobna skupina

Za djecu

Materijal

PE

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5