Opis

[Veliki kapacitet za skladištenje i dizajn utora] Ovaj ladica za kauč naslonima za ruke veličine 53х32 cm s velikim kapacitetom za pohranu, 1 veliki džep i 2 male džepova za pohranu s obje strane, u koje lako možete staviti daljinski upravljač, mobilni telefon, časopisa i sl. Promišljeni dizajn prorezom pruža udoban mjesto za punjenje mobilnog telefona.

[Kvalitetan silikonski materijal i jednostavna za čišćenje] Držač za kauč je izrađena od kvalitetnog silikona, ne morate brinuti o износе i nema neugodnih mirisa.Jednostavno koristite vlažnu krpu od mikrovlakana (nije u kompletu) za jednostavno čišćenje.

[Za praktičnost] Ovaj naslon za ruku za kauča koji se koristi za skladištenje pića, zalogaje, daljinskih upravljača, mobitela, časopisa i mnogo drugog, što olakšava pristup svojim stvarima, dok gledate film na kauču.

[Univerzalni] Ova polica za kauč naslonima za ruke s moćna funkcija za pohranu i jednostavan za korištenje. Možete ga koristiti za pohranu čaša s vodom, boce od pića, kave šalice, čaše za crveno vino, daljinsko upravljanje, tableta, mobitela i tako dalje

[Aftermarket] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, naša servisna ekipa će vam pružiti profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: držač za kauč

Boja: crna

Veličina: 53x32 cm

Napomena:

1. Mogu biti male razlike između slike i stvarne boje proizvoda.Mi ćemo se potruditi da vam pokazati točnu boju.

2. Molimo, imajte na malu razliku u veličini zbog ručnog mjerenja.

1 x držač za kauč

Držač za kauč, silikonski držač za pića za kauč

Više informacija

Naziv

willstar

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5