Opis

4 kom. Linija za majice Uvodni Alat za Izravnavanje Majice Linija za Izravnavanje Majice Tablici Veličina Odjeće za Odrasle, Mlade, Djecu, Bebe

【Alat za izravnavanje majice 】 Priručnik za liniju za majice će vam pomoći da se izvrši poravnanje i uštedjeti vrijeme na центрировании vaših crteža.Linija za ručni rad 4 veličine, uključujući i za odrasle, za djecu, za dojenčad, mogu odgovarati različitim potrebama.Dajte oduška svojoj mašti i uživajte u self-made igra s tog trenutka!

【Linija za majice od kvalitetnih materijala】 Alat za dizajn majice izrađen od visoko-kvalitetnog PVC materijala, ova linija za izravnavanje vinil vrlo čvrst.Možete ga uviti po želji i ponovno koristiti!Malu veličinu i malu težinu, lako je nositi sa sobom.

Alat za izravnavanje majice pogodan za termalni cricut, transfer prešu, sublimacija, sitotisak, vinil, medijima i sl. možete Ga koristiti kao liniju za šivanje i rezne odjeće.Pruža praktičnost, ručni rad.

Linija za majice s jasno vidljivom tiskanom skali, koji je lako promatrati i bilježiti.Alat za dizajn majice jako pomaže pri usklađivanju svoje slike sa svoj t-shirt, jednostavno povucite liniju na вороту i centrirajte sliku pred pritiskom.Napomena: nije prikladno za uporabu u tiskarski stroj, da ne oštetite liniju zbog povišene temperature.

Set alata za izravnavanje majice za polaganje vinil sadrži 4 liniju za majice različitih veličina

1. Veličina se mjeri ručno, može biti razumna mala pogreška, molim vas, shvatite to.

2. Fotografije proizvoda su napravljeni u svom prirodnom obliku, zbog različitih monitora, različite opreme, različitih osvjetljenje, i tako dalje, može se pojaviti mala odstupanja između stvarne slike, određeni objekt je mjerodavna.Za kupce koji su veoma zahtevni u boju, molimo izaberite pažljivo.

Više informacija

Tip kompleta

DA

Korištenje

Vez

Tip veliko prodaju

No

Materijal

plastika

Vrsta

Linija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5