Opis

Mašina za varenje PVC vrućim zrakom LC-3000A plastični сварочная stroj Nove generacije veće snage 220/Reklamnu холсту Nije potrebno Ljepilo

Ovaj proizvod je namijenjen za stan nastavaka PVC, PE, DHPE, LDPE, EVA, Pp i drugih plastičnih materijala s термоплавким premazom.

S obzirom na trenutno stanje inkjet industrije, velike slike je potrebno ispisati u fazama, a zatim сращивать, a zajedničke slike potrebno je porub.Za izvršenje tih zadataka neizbježno se koriste inkjet strojevi za srastanje tkiva.

Originalni način spajanja - glina 502,

Mane su jako očite:

1. Cijena je visoka.Godišnji troškovi na ljepilo u tvrtki za proizvodnju inkjet pisača srednje veličine dosežu nekoliko desetaka tisuća yuana, a plaće zaposlenih u сращиванию još gore.

2. Stopa je niska.Posebno zimi, kada je temperatura niska i učinkovitost lijepljenje niska.

3. Radno okruženje je surova.Ljepilo ne samo da ima neugodan miris, ali i ostaje na rukama i odjeći zaposlenika.

4. Efekt ostavlja puno da se željeni.Za lijepljenje tkiva ljepilom za inkjet ispis na otvorenom pri sunčevoj svjetlosti, lako вспенивается i naborana, a ljepilo nakon skrućivanja stvrdne, što utječe na складывание i pakiranje.

Naš stroj za nastavaka ima značajne prednosti pri сращивании inkjet tkiva: u njoj se ne koristi ljepilo, troši samo oko 1,5 stupnjeva na sat i ona može сращивать 8-15 metara u minuti.Za to je potrebna samo jedna сервомашинка za osoblje, zahvaljujući primjeni načela vruće prešanje za srastanje učinak nastavaka dobar.Možete ga minimizirati nakon 20 sekundi nastavaka, čime se štedi prostor.Brzina i temperatura se može regulirati, u ovisnosti od debljine tiskanog platna u skladu s različitim vrstama materijala.

Stroj za nastavaka ima male dimenzije, težine 13 kg i jednostavan za rad.To je odličan pratilac za inkjet pisače.

jedan,

Područje primjene

Intelektualni tip LC-3000A: pogodno za proizvodnju promotivne tiskane tkanine, tiskane tkanine, tkanine za svjetlosne kutije, tkanine za čišćenje noževa, mrežaste tkanine, cerada i druge obrade zavarivanje термоплавкой plastične folije od PVC, PE, DHPE, LDPE, EVA, Pp.

dva,

Glavni tehnički parametri

Nazivni napon: AC110-240V

Frekvencija: 50-60 Hz

Snaga: 800-1600 W

Raspon podešavanja temperature: 0-500 ℃

Raspon brzine: 1-10 m /min

Specifikacija proizvoda: 49*29* 29 cm

Težina kućišta: 15 kg

Širina nastavaka: 2-4 cm

Usporedite naše prednosti sa strojevima na istoj poziciji na tržištu

1. Mi koristimo

tehnologiju PID

Postoji

Osjetnik temperature

Može učinkovito pratiti stvarnu temperaturu, излучаемую dogovoru!

Pravovremene povratne informacije s kontrolerom matične ploče

!

2. Uzeti dvostruki prikaz na zaslonu prikazati

postavljenu temperaturu

show

stvarnu temperaturu,

Ostali strojevi za istu cijenu nemaju stvarne temperature!

tri,

Karakteristike

1. Сращивание bez ljepila: neka 502 i druge ljepila su nestali s pozornice povijesti, poboljšati uvjete rada radnika, povećati učinkovitost i kvalitetu nastavaka, низкоуглеродистые i ekološki proizvodi, neizbježan trend budućeg razvoja.

2. Digitalni stalna kontrola temperature: Opremljen senzorom povratne informacije o temperaturi, koja se stalno kontrolira temperaturu na izlazu zraka, koristi naprednu tehnologiju PID kontrole i automatski prilagođava snagu, da bi temperaturu konstanta.

±5 ° c

. Сращивание više jedinstvena.Kada se koristi za upravljanje okidač tako da je čip okrenut s nulte točke križanja nema harmonijske smetnje.Bez obzira koliko dugo obavlja сращивание slike, efekt srastanje se neće promijeniti. (Druge slične domaće proizvode:

Ručno koristite olovku za simulaciju i podešavanje podešavanje kuta rada, i harmonijske smetnje su relativno velike.A dozvoljena temperatura zapravo je vrijednost napona, koja se ne može odražavati pravu vrijednost temperature.Stvarna temperatura se kreće gore i dolje s promjenom ulaznog mrežnog napona, koje je vrlo nestabilna, i ponekad razlika u temperaturi može doći do

±50℃

Iznad.Cijena jeftina, ali kvaliteta je lošija)

.

3. Brzina postupta: 6-10 m, ovisno o utvrđenim temperature i debljine tkanine, brzina kretanja se mogu prilagoditi na odgovarajući način.

4. Raspon temperature: 0-500 ℃. Korištenje

▲▼ Tipke mogu se postaviti proizvoljno u skladu sa svojim vlastitim stanjem.

5.

Znanstveno-istraživački i proizvodni kapacitet: imaju svim osnovnim tehnologijama i kontrolirati kvalitetu.

Znanstveno-istraživačkih kapaciteta.

6. Snaga: 1000-1600 W (nakon instalacije željene temperature snaga će se automatski prilagođava u skladu s željene temperature.)

7. Brzina vjetra ventilatora za vrući zrak: uređeno na 50-100%, što olakšava montažu guste tkanine i produžuje vijek trajanja grijaća.

8,

Puhala vrućeg zraka:

Fan ac, jači vjetar, trajanje duže (

2000

Sati ili više), potrebno je samo zamijeniti ugljen četkicu za zube, niske cijene.

9,

Grijaći jezgro: ulazni grijaći kabel duži vijek trajanja.

10. Izvor napajanja: uvozni originalni izvor napajanja, dobra elektromagnetska kompatibilnost i elektromagnetska EMV, u skladu s europskim i američkim standardima, i više pouzdane kvalitete.

Četiri,

koraka

1. Najprije zategnite i životinja mrežu, poravnajte preklopnih spojeva (2-4 cm) i pričvrstite ga na zemlji trakom ili ljepilom.

2. Uključite napajanje, okrećite ručicu ulijevo dok se nos toplog zraka i gume kotača ne će biti u ravnoj liniji, onda okrenuti crnu ručicu udesno da biste podesili brzinu, obično poništite na ručku u položaj 2 i potvrdite ga, zakrenite ručku udesno dok se nos toplog zraka ne podignite od tla i ne će se zaustaviti.

3. Postavite temperaturu.

Više informacija

Prehrana

800-1600 W

Težina tijela

15 kg

Korištenje

vez križić s dijamantom

Vrsta

Setovi alata

Nazivni napon

AC110-240V

Naziv

Automatski stroj za srastanje

Širina veze

2-4 cm

Karakteristike proizvoda

49*29*29 cm

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Opseg brzine

1-10 m/min

Opseg podešavanja temperature

0-500℃

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5