Opis

Učinite svoje naušnice "Uradi sam" uz pomoć ovih glinenim резаков za naušnica.Izaberite iz raznih oblika i veličina za stvaranje jedinstvenog dizajna.Jednostavno pritisnite kalupe za пластилину i выпекайте.Možete ih koristiti za izradu trice, kruha i još mnogo toga.Odaberete tisuće kupaca.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Clippersa za naušnica od gline

Materijal: nehrđajući čelik

Boja: kao na slici

Veličina:

Stezaljka za naušnica: oko 6* 14 cm/2,36* 5,51 u.

Kuka za naušnice: oko 20 * 22 mm / 0,79 * 0,87 inča

Прыгающее prsten: oko 0,8 * 6 mm / 0,03 * 0,24 inča

Stražnji dio naušnice: oko 4 * 4 mm / 0,16 * 0,16 inča

Pakiranje list:

33 * Clippersa za naušnica od gline

20 * Stezaljke za naušnica

20 * Самоуплотняющиеся paketa

40 * Kuke za naušnica

40 * Prelazni prsten

40 * Stražnji dio naušnice

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Posebni rezači za naušnica: Ovi alati omogućuju da se prave razne naušnice 13 oblika, kao i stvaranje prstenje, privjesci, ogrlice i još mnogo toga s jedinstvenim dizajnom.

2. Izuzetna izrada: Ove grickalice za naušnica od gline lako rezati i ne ostavljaju tragove na pijesku.To je zato što su oni izrađeni od pouzdan i izdržljiv nehrđajući čelik.Oni su lagani i razlikuju izvrsnom kvalitetom izrade, što ih čini izdržljiva.

3. Široka primjena: S ovim glinenim резаков za naušnica možete oblikovati sendviči, lagano, kolači, keramika, kruh, keksi i još mnogo toga.Lako ih je koristiti s različitim materijalima i поделочной glinom.

4. Jednostavnost uporabe: ove rezači za naušnica od gline omogućavaju vam da lako i sa zadovoljstvom kreirati svoje vlastite projekte "Uradi sam".Trebate samo staviti rezač na glinu, lagano pritisnuti na njega i dobije lijep oblik.Nema dodatnih alata nije potrebno, savršen za početnike majstora za izradu domaćeg plastelina.

5. Idealne obrta svojim rukama: oslobodite svoju kreativnost uz pomoć 33 glinenim резаков različitih oblika i veličina.U ovom kompletu ima sve što je potrebno za self-izradu naušnica, uključujući 20 самозакрывающихся vrećice, 20 kartica za naušnica, 40 prijelaznih prstenova, 40 kuke za naušnica i 40 задников za naušnica.Lako držati i демонстрируйте svoje naušnice.

Više informacija

Broj modela

Grickalice za naušnica od gline

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5