Opis

Stražnja kamera objektiv "Riblje oko" za VW Tiguan Santana Golf 5 Passat B5, Polo, Jetta, skladište noćni vid ★ Napomene: 1. Pružamo jasne slike, mjerenja, gdje je to moguće.Molimo vas da provjerite što je više moguće kako bi bili sigurni da je proizvod upravo onaj koji vam je potreban. 2. Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-1 inch zbog ručnog mjerenja. 3. Iako je uputstvo u prilogu.Preporuča profesionalna ugradnja! 4. Molimo vas da usporedite sigurnosnu kameru unazad sa vaše originalne prije kupnje! ★ ★ Ovaj proizvod se može doći za svih ovih modela, kao što se i očekivalo: (preporučeni model ispod i dimenzije koje pružamo, moraju odgovarati vašem vozilu, molimo vas, potvrdite sa svojim stvarnim modelom prije kupnje) ★★ ▶ Volkswagen Туарег/Тигуан Santana/Golf 5/Пассат Б5/Джетта/polo 2010 2011 2014 ▶ Koda Jugo Фабия 2008-2014 ★ Nije pogodan za golf 5 2005, nije pogodan za golf 5 2005

Karakteristike:

1) парковочная skladište "fish eye" s pravim kutom gledanja od 160 stupnjeva. objektiv "riblje oko".

2) S vodič liniju parking za automobil ili bez njega se može upravljati pomoću segmenta bijele boje kabela ili vezu.Zeleni kabel omogućuje upravljanje ogledalo prikaz po podrezivanje ili spajanje

3) Kamera je opremljena s 4-pinskim sučelje priključak jedan 4-pinski kabel za pretvaranje u Rca ulazi u opseg isporuke.

4) Korištenje osjetnika ispune slike MCCD dizajniran za dizajn retrovizora automobila, koristeći tehnologiju чипирования 6-sloj leće, jasniju sliku po danu, tehnologija za noćni vid Starlight s niskim osvjetljenjem Čini vaša slika jasnija i noću, čak i pri jakom osvjetljenju slike ostaje jasan.

5) temperaturno područje primjene od -30 do +60, tvornica je nakon ispitivanja na uranjanje u vodu pod visokim pritiskom i 12 sati ispitivanja na električne starenje, višeslojne vodootporan dizajn, pranje pod stvarno visokim pritiskom i roniti.

6) Postavlja na stražnja ručka i svjetlo stražnje registarske pločice, opremljen самонарезающими vijcima.

7) monitor spajanje kabela dužine 6 m, adapter za spajanje kabela za napajanje vozila unazad, unazad, sustav praćenja automatski počinje raditi, možete jasno vidjeti situaciju iza vozila.

8) Piksela kamera Full HD 720, noćni vid niske razine osvjetljenja, vidljivo udaljenost 20 m noću.

Opis:

Skladište "Riblje oko" Usporediti s konvencionalnim kamera

Usporedite sučelje kabela

Dizajn "Fish eye" kameru sa širokim osvrtom na 160 stupnjeva

Vodootporna

Nominalna otpornost na vodu IP68, za uporabu u ekstremnim uvjetima

Dan i noć

Vodilica za parking /kontrola zrcaljenje

Pravi fotografije proizvoda :

Shema instalacije:

Detalji: 1. Senzor slike: Sony MCCD 2. Tv sistem: NTSC 3. Efektivna piksela: 720 piksela visoke razlučivosti. 4. Noćni vid niske razine osvjetljenja, vidljivo udaljenost noću 15 am 5. Balans bijele boje: automatski 6. Napajanje: 12 vdc 7. Dužina izlaznog kabela (zajedno): od 6 m 8. Izrežite zelena žica. na slici sa kamere će se pojaviti linija, parking; Izrežite bijeli kabel, slika s fotoaparata može biti ogledalo Napomene :

Prije kupnje, molimo vas da potvrdite da je preporučeni model ispod i dimenzije koje pružamo, odgovaraju stvarnoj situaciji u vašem automobilu.Upućivanje uključuje: 1. Sigurnosna kamera je retrovizor 2. Pakiranje kutija 3. Kabel za napajanje za video 4. Vodič

O nama:

1. Mi smo novi prodavatelj na Apartmani-ante.com.hr, ali mi smo pošteni i odgovorni.Mi pružamo najbolje usluge za svakog prijatelja. 2. Nudimo vam visokokvalitetne proizvode, brz i udoban prevoz, idealno aftermarket, na bilo koji problem, možete nas kontaktirati. 3.As svjetlosni efekti, objekte, možda malo razlikuju od slike, molimo za razumijevanje. Molimo. 4. Naša roba isporučuje direktno sa kineske tvornice.Sve сотрудничающая tvornica će biti testirani.Cijeli proizvod će biti pažljivo ispitan prije slanja.Nadamo se da ćemo dobro i dugo surađivati s vama, ako želite naručiti veliki broj, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam pružiti najbolju cijenu, količinu, rokove isporuke.Dostava: 1. Ako je narudžba u vrijednosti od preko $5 će biti isporučen u roku od 7 dana s brojem za praćenje, broj za praćenje može vam pomoći da pratite status narudžbe. 2. Besplatna dostava, narudžba će biti poslana avionom u Kini (oko 15-50 dana). 3. Ako je težina narudžbe veća od 2 kg, mi ćemo poslati DHL, EMS, UPS ili druge po vašem izboru za besplatnu dostavu, koja će stići u roku od 7-14 radnih dana.Garancija i povrat:

Svi naši proizvodi prolaze 4-кратную provjeru za ispravan rad prije slanja i dolaze s 12-mjesečno jamstvo proizvođača.

Ako pri isporuci ovog proizvoda naiđete na bilo kakve probleme, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas i, molimo vas, imajte na umu, spremite ga u prvobitno stanje.

1. Ako je proizvod neispravan, možete ga vratiti za povrat ili zamjenu u roku od 7 dana nakon primitka.

2. Kupac mora snositi odgovornost za troškove dostave vratio robe.

Recenzije:

1. Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i mi ćemo učiniti isto za vas. 2. Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Hvala za vašu podršku!

Više informacija

Naziv modela

HS01458

Naziv

HaiSunny

Skladište je retrovizor retrovizor

4-pinski kabel Rca u paketu

Funkcija 1

Prekidač za upravljanje žicom zrcaljenje

Kut gledanja

160 stupnjeva

Volkswagen polo

Stražnja kamera

vodootporan

DA

Stražnja kamera automobila

Full HD

Objektiv kamere za parkiranje automobila

Stražnja kamera fish eye

Funkcija 2

Prekidač za upravljanje vodič liniju parking

Auto kamera

Full HD

Tip alarma

Kamere backup automobila, Dodatna oprema, SPRIJEDA, Prednja strana, Stražnja strana

Tip materijala

ABS

piksela kamera

720 TVL Full HD

Dužina kabela

6M

škoda fabia

Stražnja kamera 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014

VOLKSWAGEN Polo

stražnja kamera visoke razlučivosti

Materijal kućišta

plastika

stražnja kamera

Koda Jugo Фабия 2008-2014

Volkswagen Santana Тигуан

Stražnja kamera

Stražnja kamera "riblje oko"

Auto stražnja kamera "riblje oko"

Materijal leće

Plastika + staklo

VOLKSWAGEN Тигуан

Stražnja kamera

sliku sa kamere

zrcaljenje s linije, parking

Vodilica

No

čip kamere

MCCD

skladište za noćni vid

za auto

Passat B5

Stražnja kamera

Vodilica za parkiranje

no

Stražnja kamera

linije za parkiranje nema

Ožičena ili bežična

Žičano

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5