Opis

Opis proizvoda

Materijal: elastična tkanina od likra, высокоэластичный odjelo i silikonska đonovi tkanina, трехслойный kompozitni ca izdržljiva i нескользящий materijal.Štitimo vaše cipele od scuffs i masti.Ispravite natikača na poluzi mjenjača motor.

Specifikacija:

Materijal: elastična tkanina od likra, высокоэластичный neopren, silikonska đonovi tkanina

Boja: crna

Na izbor nudi tri veličine M / L / XL.

Veličina: M: 37-39 metara, L: 40-43 dvorišta, XL: 44-45 metara

Popis paketa:

1 x мотоциклетная navlaka za mjenjača (ne uključujući moto čizme).

Pogledajte detalje proizvoda

1. Izdržljiv materijal: Moto бахилы izrađene od elastične tkanine likra, высокоэластичного neopren, silikonske non-slip tkanina, meka i okretan, udoban za nošenje i korištenje.

2. Jednostavnost korištenja: Мотоциклетная navlaka za mjenjač je opremljen remen za pričvršćivanje cipela.Ona dolazi u tri različite veličine, koje su pogodne za noge većinu ljudi, što olakšava njeno oblačenje i skidanje.

3. Poseban dizajn: Naše obloge za mjenjača za motocikle dolaze s remenom, koji je dobro snima zaštitna torbica na nogu, ne klizi i izdržljiva.Ulošci za mjenjača za motocikle zadržavaju cipele i košulje u čistoći.

4. Visoka elastičnost i udobnost: Naš moto obloge prikladne za većinu biciklističkih cipela, čarapa može se protegnuti, ne previše široka odgovara i ne previše slobodno padne.

5. Tri veličine: Naše obloge na poluge mjenjača za motocikle su dostupni u tri veličine: M: 37-39 metara, L: 40-43 dvorišta, XL: 44-45 metara, koji mogu zadovoljiti najrazličitije potrebe, njima mogu uživati u vaš omiljeni osoba, obitelj, vrlo su izdržljivi i mogu se koristiti više puta.

Više informacija

Vrsta mjenjača motor

Šlem

Paul

Unisex

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5