Opis

Opis:

To je 90-градусное morsko drenaža rupa otporna na koroziju, što ga čini izdržljiv i pouzdan u dugo vremena.Lako je postaviti i rastaviti, i to je pogodna za većinu traktora i čamaca.To može pomoći da se efikasno spajanje vode i spriječiti curenje.

Specifikacija:

Materijal: najlon

veličina:

Vanjski promjer: cca 4,9 cm / 1,9 inča

Promjer izlaznog otvora cijevi: oko 2,4 cm / 0,9 inča

Pakiranje list:

90-градусное morsko drenaža rupa * 1

Pogledajte detalje proizvoda

Konačni rupu pod kutom od 1,90 stupnja: Naša 90-градусное morsko drenaža rupa pomoći će vam da zadržite vaš brod je u odličnom stanju.Zahvaljujući угловатому i svojoj kompaktnoj dizajn iz njega lako teče voda.Osim toga, to je izrađen od trajnog materijala, koji je izdržljiva i otporan na atmosferske utjecaje.

2. Brza instalacija: crijevo teško učiniti teško dostupnim mjestima.To je razlog zašto naš izuzeća za more odvodnje pod kutom od 90 stupnjeva, idealna za vas.Ona je pogodna za bilo koji brod i jednostavan je za rukovanje.Dizajn je pod pravim kutom čini da je to moguće.

3. Široka kompatibilnost: on ima elegantan izgled i promjer od oko 4,9 pogledajte Ovaj 90 stupnjeva morske izlazni priključak možete koristiti za kombi, kućice, kamiona, traktora, RV i mnogo drugog.Promjera izlaznog nastavka iznosi oko 2,4 vidi

4. Dugi vijek trajanja: Dizajn ovog morskog odvodnje otvora pod uglom od 90 stupnjeva osigurava učinkovit odvod vode i sprječava začepljenje.To je dobro izrađen je od visoke čvrstoće нейлонового materijala, koji je otporan na sunčeve zrake.

5. Jednostavnost korištenja: Drenaža rupa pod kutom od 90 stupnjeva pogodan za marinaca i plovila.Jednostavan je za postavljanje i rastavljanje.Praktičnost i raznovrsnost proizvoda.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5