Opis

21-22 inčni kovani auto vozi PCD5X112 od aluminijske legure sa 5 rupa automobilskih kotača za osobna vozila, 20 "5/112

Imamo glavna prednost u sljedećem

1. Vrlo konkurentne cijene: Mi uvijek nastojimo proširiti opseg marketinga na najbolji povoljnim cijenama.

2. Brza dostava: imamo vješt tim za izvršenje naloga klijenata, kako bi se osiguralo pravovremeno dostave.Za obične vage kotača naše vrijeme izvršenja naloga je oko 15 dana.

3. Stroga kontrola kvaliteta: Naša operacija kontrole kvalitete strogo provodi se u skladu sa ISO9001, kako bi se osiguralo našim klijentima proizvode dobre kvalitete.

4. Dobar aftermarket: pružamo pet jamstvo na proizvodnju.Tijekom jamstvenog razdoblja, slažemo se besplatno zamijeniti proizvod s proizvodne nedostatke ili vratiti novac direktno.

5. Možemo vam pružiti sve vrste guma i dodatne opreme, bez ikakvih posrednika, što znači najniže troškove i konkurentne cijene na tržištu.

Automobili danas su glavno prijevozno sredstvo za ljude.Među brojnim auto-dijelova stupica je

važan detalj.Njegova kvaliteta i performanse su izravno povezani sa sigurnošću rad vozila.Za vozila glavčine praktična.Dekorativni, zapadne zemlje će se zvati industrija mode u automobilskoj kotača industriji zbog raznolikosti automobilskih kotača, složenih oblika i vrlo visoke zahtjeve za točnost veličina.U današnje vrijeme većina automobilskih kotača kotača izrađeni su od aluminijske legure, kao osnovni materijal, jer glavčine kotača od aluminijske legure imaju malu težinu i štede energiju, mogu poboljšati vozne osobine, dobre disperzije topline i lijep izgled, kao i mnoge druge potencijalne prednosti.Međutim, proces proizvodnje kotača od aluminijske legure je također vrlo visoka i u kombinaciji sa stvarnim opterećenjem na točak od aluminijske legure, i ukratko je predstavljen proizvodni proces.Naplatci od aluminijske legure i njihove prednosti Naplatci od aluminijske legure najčešće koristi na tržištu automobilskih kotača.Aluminij kotač, kao i ime implicira, izrađen je od aluminijske legure kao osnovni materijal glavine kotača, to je tako veliko tržište, jer stupica od aluminijske legure po produktivnosti i kvalitetu ima veliku superiornost.Konkretno, aluminijske glavčine kotača imaju sljedeće prednosti.Lagani i uštedu energije Tradicionalnim kolski točak je čelična kotača, a što je čelična kotač, točak od aluminijske legure po težini lakše, može biti specifičan, od čelične glavčine kotača, smanjuju težinu na 30-40%.Nego je lakše težina glave, jača inercije rotacije, a time i ubrzanje vozila, što je veća, niži troškovi energije prilikom kočenja, što znači manju potrošnju goriva.Primjeri automobila audi: u toku eksperimenata utvrđeno je da je isti automobil Audi s aluminijskim kotačima može smanjiti težinu na 39,5 posto u usporedbi s čeličnim kotačima, a ubrzanje od početne brzine vozila do brzine od 100 km može uštedjeti vrijeme

Q1: Kako zajamčiti kvalitetu kotača?

A: Svi naši proizvodi su u skladu sa standardom JWL / VIA, prolazi temeljita ispitivanja na udar, test na umor kod kočenja, test na радиальную umor; Naša tvornica certifikat ISO/ TS16949, ISO14001 TUV SFI JWL / VIA.

Q2: Što je vaše rok za isporuku?

A: Od datuma primitka uplate, mi ćemo završiti proizvodnja u roku od 35-45 dana.Ako je potrebno napraviti međuosovinski razmak oblik, vrijeme izvršenja naloga traje po 3-4 tjedna i više.

Q3: Koje podatke trebam dati za dobivanje ponude?

A: Obično nam je potrebno znati: model automobila i veličina kotača, PCD, CB, ET (offset), boju i broj za narudžbu, napraviti pravi izbor za vas.

Q4: primate li narudžbe OEM ili ODM?

O: mi primamo OEM, ODM s logotipom kupca, dizajn kotača i pakiranje.

Q5: Kakvo je vaše MOQ?

A: Za naše postojeće oblike MOQ je 80 kom. /veličina / oprema, može se miješati s 2 cvijećem. ako želite stvoriti svoj vlastiti dizajn, možemo raspravljati MOQ.

Q6: Kako dostaviti svoje kotača?

O: Mi surađujemo sa vrlo pouzdan prijevoznička tvrtka i zastupnika, ako nemate vlastitog agenta, možemo vam pomoći i predložiti najekonomičniji način dostave morskim ili zračnim prijevozom, možete odabrati kotača za самовывоза u bliskoj luci ili u trgovini.

Više informacija

ključna riječ

kovani aluminijski naplatci

ET

30 mm, 35 mm, 40 mm, 10 mm ~ 50 mm

Garancija

jamstvo 10 godina

Naziv robe

Visoke performanse auto vozi od kovanog aluminijske legure, diskovi 4X4

Naziv 2

Dostupne su sve dimenzije

Promjer kotača

17/18/19/20/21/22 u.

Mjesto podrijetla

Jiangsu, Kina

Dizajn

Konkavni dizajn

Boja

Crna ili nestandardne boje

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Širina

7.5J~12J

Širina kotača

7,5 J ~ 12 J.

Materijal

Avionski aluminij 6061

Završiti

Cast kovani naplatci

Naziv

kotači su vrhunske kvalitete

PCD

112 mm, 100 mm ~ 165,1 mm

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5