Opis

Novi narukvica za trčanje, penjanje, jahanje, podrška za navigaciju, narukvica za mobilni telefon, iphone, Samsung, sportska torba za fitness

O ovom proizvodu

【Modernizirana prijenosnih i поворачиваемый na 360 °】: držač telefona s браслетом rotira za 360 °, vam omogućuje da pregledate ekran pod bilo kojim kutom.Prijenosni dizajn omogućava lako snimanje kukova (kliknite na u-oblika strane), ne uzimajući sve povez tijekom vožnje biciklom ili ribolov.Jedinstveni U-žljeb pruža klizanje i kopča, sigurna i stabilna.

【Elastična i izdržljiva】: Držač za telefon manšeta je izrađen od visoko-kvalitetne izdržljivog mekog silikona materijala, zahvaljujući kojima je telefon čvrsto drži zglob, sprječava klizanje ili pad tijekom trčanje, penjanje, ribolov ili vožnje biciklom.On ne padne pod jakim napetost ruke.

【Udobnost za većinu dimenzija ruke】: Naš narukvica je izrađena od prozračne i elastičnog materijala koji se lako stane pod svoj ručni zglob.Odgovara muškarcima / ženama sa zapešća 5,5-11 inča, a možete nositi ovo je za obavljanje bilo koje vježbe.

【Džepovi za ključeve i držač AirPods】: Ovih se uzicom za telefone imaju posebne džepove za ključeve i dizajn držača AirPods, dodatni džep za ključeve omogućuje pohranu ključeva od kuće i kabel AirPods tijekom treninga.

【Kompatibilnost i послепродажная jamstvo】: Prikladno za sve prijave sa ekrana 4-6,5 ", uključujući iPhone 13/12/Pro/Pro Max/Mini/11/SE/ Xs Max/ Xs/XR/X/8 7 6s Plus, Galaxy S20/ Plus/ S10/Plus/S9/Plus/S8, Note 8/9 i ostale jamčimo kvalitetu zavoje i obećanje da aftermarket u roku od 30 dana.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

Više informacija

Punjač

No

funkcija 3

za iPhone X/8 Plus/8/7/ 6s, Galaxy S9 Plus/S9/S8 Drugi 4-6, 5-inčni smartphone

funkcija 4

Univerzalni sportski narukvica s mogućnošću okretanja za 360 °

Karakteristike

S držačem i postoljem

funkcija 1

Narukvica-držač za telefon za trčanje

funkcija 2

Rotacija za 360 ° i prijenosna sportski povez s držačem ključeva

funkcija 5

Нарукавная povez za šetnje, vožnje biciklom, šetnje (zglob)

Kompatibilan brand

Apple iPhone

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

Držač za telefon s браслетом

Vrsta

odvojiva

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5