Opis

Zaštitite se od uv zraka našu влагоотводящую masku za lice.To je potrebno za aktivan odmor, joj lako nositi s uha umetcima i može se koristiti za razne svrhe.Spremite stil.

Materijal: tkanina od ledenog svile

Funkcija: koristi se za vlagu, blokira uv zrake

Popis:

1 * Poklopac za lice sa zaštitom od uv zračenja

Pogledajte detalje proizvoda

1. Vrhunska zaštita ekrana: Izrađen je od kvalitetne tkanine ice silk, ova torbica za lica prozračna, zgodan i lagan.To može učinkovito blokira štetne uv zrake i spremiti vašu kožu hladnom i vlažnom.Idete li vi u planinarenje, pješačenje, велосипедную šetnju ili na ribolov, ova maska za lice će vam pružiti zaštitu i udobnost.

2. Zaštitna oprema za ulice: Uz pomoć našeg pokrova za lice sa zaštitom od uv zračenja možete efikasno zaštititi svoje lice i vrat od štetnih uv zraka.Pogodno za bilo koji aktivni odmor, neophodna u toplom vremenu i pogodan je za sve uzraste.

3. Fleksibilna sadnja: Naša zaštitna maska za lice sa zaštitom od uv zračenja pruža fleksibilan i udoban stane zbog svoje visoke elastičnosti.Zahvaljujući koordiniranom veličini, ona lako se prilagođava većini pojedinaca i golova, zbog čega se često izgledate stilski i osjećate udobno.

4. Dizajn uški ili ušnih suspenzija: fokusirajte se na satovima na svježem zraku uz pomoć našeg pokrova za lice sa zaštitom od uv zračenja.Dizajn uški ili ušnih suspenzija sprečava pada i prilagođava, što ih čini idealnim za nošenje na mjestu.Opremljen mek vrpcom i kopčom za remen za udobno nošenje.

5. Sveobuhvatna zaštita: Naša zaštitna maska za lice sa zaštitom od uv zračenja štiti od sunčevih zraka, štetnih čestica prašine, vjetra i dosadne muhe tijekom aktivnog odmora.Idealno je za vožnje biciklom, ribolov, šetnje i drugih sportova.Univerzalni dodatak, koji obavlja funkciju bandanas, zavoj na glavu, marama i tajice za vrat.

Više informacija

Materijal

Конопляный

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5