Opis

Značajke: Izrađen je od kvalitetnih i ekološki materijal, dobro upija vodu.Može očistiti i ponovno koristiti.Ove maramice su izdržljivi, sigurni i jednostavni za instalaciju, pružajući dugotrajno i učinkovito čišćenje.

Bez obzira imate li parket, pločice ili tepiha, ove maramice dovoljno univerzalna za obradu svih površina, pruža detaljnu i učinkovitu čišćenje svaki put.

Održavajte učinkovitost čišćenja robota, istovremeno smanjuje prodiranje prašine, polena i drugih alergena u zraku koji udišete.

Jaka i trajno rukavica za pranje sposobnost, lako se nosi sa različitim točkama, kao što su tragovi na podu, ostatak soka, uljne mrlje i tako dalje

Reusable, trajno i srdačan operativne karakteristike.

Tehničke karakteristike: Materijal: tkanina Veličina: kao što je prikazano na slici za D10S/D10S PRO Napomena: ①. Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja. ② . Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala na razumijevanju.Upućivanje uključuje: 5 kom. otirač za obuću

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip vakuum dogovor

Krpe za obuću

Vrsta

Rezervni dijelovi za usisivač

Broj modela

otirač za obuću

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5