Opis

100% Original bateriju za telefon sa kapacitetom od 3500 mah za Blackview BV7000/BV7000 Pro V575868P, kvalitetne baterije s alatima + broj za praćenje

Ruski prijatelj, molimo vas, imajte na umu: -Molimo vas, navedite puno ime primatelja u naručivanja u vezi sa novom politikom ruske carine, inače se vjerojatno ne bi dobili parcelu trajno.Mi nismo odgovorni za недоставку uzrokovano činjenicom da klijent nije dostavio dovoljno podataka prilikom naručivanja.

U ovoj trgovini je sve baterije su podržani u veliko broju

Molimo, kontaktirajte nas za doradu veleprodajnim cijenama, uz veliko naručivanje će biti ponuđena povoljna cijena. Sada na lageru vrlo dobra kvaliteta i veliki broj.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se prvi kontakt s nama.

Odlučimo ih za vas.Molimo vas, ne otvarajte spor slučajno, u suprotnom ćemo, Apartmani-ante.com.hr, kao i Kineska liga prodavača napiši vas popis s loše kreditne povijesti.I vi ćete biti blokirani.

Jamči da ovaj proizvod kupili u kanalima prodaje opremu za mobilne telefone Xiaomi, apsolutno 100% genuineoriginal.

Model baterije: BV7000 Kapacitet baterije: 3500 mah, Kompatibilnost: Za Blackview BV7000/BV7000 Pro Zemlja porijekla baterije: Kina Da se nalazi u upućivanju? 1 * baterija 1 * Setovi alata 1 * naljepnica s ljepilom

Dodajte u košaricu i pratite naše trgovine Uživajte prioritet dostave!

Otpremna

Mi ćemo brod vašu parcelu u roku od 2-3 dana s brojem za praćenje.

Možete provjeriti status upućivanje na sljedećem URL-u:

Ako se podaci o praćenju pokazuje da je upućivanje došla do lokalnog poštanskog ureda, dok ju nije dobio.Molimo, da se obrate poštanski ured i javite im se broj za praćenje vaše parcele.

Važno:

1 100% pravi kapacitet i najnoviji bateriju.Nove litij-jonske baterije moraju biti u potpunosti napunjena i potpuno ispraznila 2-3 puta, prije nego što su u potpunosti klimatizirani.

2 Nudimo jamstvo kvalitete na 2 godine!Nosite odgovornost za gubitak i oštećenja tijekom transporta!Jamstvo strogo testiran na red prije isporuke!Ako niste zadovoljni, ne ostavljaju negativne povratne informacije u znak odmazde za neispravan proizvod ili nešto što niste očekivali.Molimo, kontaktirajte nas!!Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet.

Srdačno dobrodošli prodavatelja s 3 rupe.Ako ste rezervirali mješoviti model, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate.Cijena će biti više razuman!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Kvaliteta

AAA + visoke kvalitete s važećim brojem za praćenje

Broj modela

Za Blackview BV7000 BV7000 Pro

Kapacitet baterija (mah)

2801 mah-3500 mah

Naziv

jiangsu

Certifikat kvalitete

CE, RoHS, WEEE, UL, pse, ETL, FCC, MSDS, GS, KC, CB, CSA, EMV, SASO, Nema

Kompatibilan brand

BLACKVIEW

Kompatibilan s

za Blackview BV7000

Originalni ili ne

original

Prostran

3500 mah

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5