Opis

[3 profil] Svjetiljka za čitanje ima tri temperaturnih profila: mixed light / white light / žuto svjetlo.Kratko pritisnite gumb da biste promijenili profil, dugi pritisak tipke za podešavanje svjetline od 10% do 100%.Možete lako dobiti željena kombinacija temperaturu boje i svjetlinu u skladu s različitim uvjetima za čitanje i zahtjevima za rasvjetu.

[Zaštita očiju] Naša svjetiljka za čitanje je opremljen sa profesionalnim led kugle za zaštitu očiju, koje ne će treperiti, baciti sjenu i odraza pri излучении svjetlosti.Čak i ako se koristi za dugo vremena, to ne će biti отягощать vid djecu.Uživajte u čitanju, ne remeti san vaš partner ili ljubavnik.

[Punjiva baterija] ugrađena baterija kapaciteta 500 mah, koja se može kontinuirano koristiti u roku od 5 sati na visoke svjetline.Led indikator može vam pomoći saznati trenutno stanje baterije.Dobili ste veliku korist, koristeći isporučeni kabel Type-C za punjenje svjetla za čitanje.

[fleksibilan vrat na 360 stupnjeva i čvrsta spona] Guščiji vrat je izrađen od visoko-silikonske cijevi koja se može fleksibilno da se okrene za 360 stupnjeva, i možete savijati pod bilo kojim kutom.Između stezaljki imaju đonovi silikonska brtva, koji možete sigurno popraviti na elektronskim knjigama i policama, ne brinući o tome što se na njima ostati tragovi ogrebotina ili će biti premještena.On također može postojano stajati na stolu kao stolna lampa.

[Prenosivi] mali i fleksibilan dizajn, jednostavno ga je nositi sa sobom i pohraniti u ruksak, on ne zauzima prostor.Da li ste na putu ili kod kuće, ova knjiga lampe s ugrađenim zatamnjenje postaje idealan izbor za čitanje noću.

Boja: crna

Materijal: plastika

Veličina: 300x43,1x23,4 mm

Upućivanje sadržaj:

1 * lampe za čitanje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Žarulja u kompletu

No

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5