Opis

Dobrodošli u naš dućan.

Naši proizvodi razlikuju pristupačnim cijenama i dobrom kvalitetom.Mi podržavamo дропшиппинг i veliko prodaju.Ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.Srdačan pozdrav!

Klasični dizajn: Fenjer na solarne baterije je izrađen od visoko-kvalitetne plastike i svijetli toplo bijele led žaruljama sa žarnom niti.Idealan za stupove ograde, vrtne terase ili dvorišta.

Svjetla na solarni pogon-rade od solarne energije, potpuno napune i pod direktnom sunčevom svjetlu u roku od 6-8 sati, automatski se uključuju u sumrak i isključeni u zoru.

Brza instalacija, bez potrebe za spajanje žica.

Jednostavnost instalacije: otporni na vodu IP45, može izdržati sve vremenske uvjete.Ne brinite o kiši, snijegu i glazura.Nije potrebna veza, jednostavno ugradite svjetla na колпакам.

Ukrasni: pogodno za vanjsku rasvjetu, vrta, travnjaka, unutarnjeg dvorišta, terase.Ova lampa može postati prekrasan ukras, dodati eleganciju i boje vaše stranice na otvorenom

Veličina: 10,5 x 10,5 x 10,2 cm

Boja: crna

Materijal: ABS

Upućivanje sadržaj:

3 x lampa

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Broj modela

Solarna lampa

Razina zaštite

IP65

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Žarulja u kompletu

No

Stil

Moderan

Certifikacija

Nema

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5