Opis

[Robustan i izdržljiv] Detalji stalka za kišobrane so izrađene od сверхпрочного metala, uključujući vijke s накатанной glavom.U dnu stalka za kišobrane ima rupu za odvod oborinskih voda, tako da ne morate brinuti o tome da je stalak za kišobrane проржавеет na kiši.

[Štedi prostor] Stalak za kišobrane štedi više prostora na palubama, vrt, u vrtovima i na drugim lokacijama na otvorenom, više nema teških i dosadnih stalci za kišobrane na vašem palubi ili u dvorištu.Osim toga, on je prenosiv, možete uzeti ga sa sobom gdje god idete za upotrebu na otvorenom.

[Jednostavnost instalacije] Alati nisu potrebni.Vi samo закрепляете ga na tračnice, površini, na palubi, tribine i sl. Debljine ne više od 2,3 inča, затягиваете vijke, da ga drži na mjestu, a zatim stavite suncobran cijevi vanjskog promjera ne više od 1,57 inča u metalnu cijev i, konačno, затягиваете vijke.

[Image] Dužina metalne cijevi: 6 cm, unutarnji promjer: 1,57 inča; Raspon stezanja: 0-2,3 inča.

[Područje primjene] je Idealan za korištenje na bilo koji kutak površine, poput paluba, tribine, stražnja vrata, brod, ograda i sl.

Boja: crna

Materijal: metal

Veličina: 15 cm

Sadržaj pakiranja:

1 x stalak za kišobran za vrt

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5