Opis

【Univerzalna kompatibilnost】 Postolje za punjenje sati kompatibilan sa Apple Watch Ultra 49mm, Apple Watch Series 8 /SE2/7/6/ SE/5/4 45 mm/44 mm / 41 mm / 40 mm i serije 3/2/1 42 mm / 38 mm / Samsung Galaxy watch 5Pro /5. Napomena: satovi i punjač u kompletu ne dolaze!

【Upravljanje kabelom i jednostavno korištenje】 Ovaj stalak za punjenje priključna stanica za podmetače za sat ima mali raspust straga za kabel, original punjač nalazi se unutar postolja, a višak kabel možete ugurati unutra nju.Dakle, stalak sjedi točno i postaje ugodan čisti uglađeni izgled, umjesto da visi na stolu.Također oslobađa se puno prostora.

【Podrška režimu noćnog stola】 Držač za nekoliko sati mogu podržavati način rada noćni stol, on može funkcionirati kao noćni sat, samo lagano dodirnite površinu stola, sat će svijetliti i neće pokazati vrijeme.A ti cijelo vrijeme gledaš, ne samo na sat, ali i na simpatičan zeca.

【Kao idealan poklon】 priključne stanice za sat - odličan izbor za poklon za tvoj tata, majka, dijete, kćer, prijatelja, voljenu na očev Dan, majčin Dan, Valentinovo, rođendan, godišnjicu, Uskrs, Dan zahvalnosti, Dan bijelog slona, Božić, Nova godina.

【Pogodan za putovanja】 Dizajn postolja za punjenje slatka, mala, a budući da je ona napravljena od silikona, možete ga lako spakirati za putovanje i putovati na izlet.Možete omotati kabel unutar postolja, za manje zbuniti kabel.Također ga možete koristiti za прикроватной stolovi, uredski stol, radne ploče, dnevni boravak.

Više informacija

Naziv

sikai

Vrsta

Punjači

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5