Opis

[Slatka razboj s rolama za drvene nit] Ovaj skup za tkalački s rolama je izrađen od visoko kvalitetnih materijala od drveta i metala. Nakon duge ručno rezbarenje i višestruku poliranje površina dobivena glatka i bez srha.Će vam se svidjeti slatka izgled i jarke boje stanu za pletenje lutke, ne brinite o выцветании.

[Jednostavan za korištenje skup za pletenja za početnike] Jednostavan za korištenje skup za pletenje na ткацком razboju je pogodno za početnike, novak učiti pletenje, a lijepi pogled na razboj za pletenje - odlična polazna točka za djecu u procesu učenja i pletenje.Ako želite naučiti kako uživati u tome i stvarati stvarno smiješne stvari, pogledajte nekoliko video zapisa, a zatim slijedite upute.

[Ruci držati] U usporedbi s uobičajenim plastičnim ткацким strojem s rolama, drveni razboj s rolama za pletenje jači i otporniji na jesen.drveni kolut za nit s 4 dorade sa zlatnim metalnim čavlima, ne brinite o tome da su metalni nokti će pasti ili će biti razbijeni.Ergonomski dizajn s izraženim je vrlo pogodan za ručno snimanje, ne klizi.

[Kompletan set za pletenje na ткацком razboju] Dobro napravljen skup stanu s rolama sadrži više korisnih stvari i bio odgovarajuće veličine za dječje olovke. 2 vrhova za pletenje (3,54 inča x 1,34 inča), 2 kuke za stanu, 4 plastične igle.Super praktičan i koristan razboj za pletenje nudi širok izbor projekata, kao što su narukvice, duge pletenice, ogrlice, nakit i još mnogo toga.

[Odlične pribor za pletenje] Ovaj mali skup tkalački strojevi za pletenje je vrlo pogodna za ljubitelje pletenje svih uzrasta.Odlična za učenje svoje unuke pletenje ili za uživanje pletenje cijelom obitelji. set za pletenje na ткацком stroj može postati savršen poklon za Božić i Novu godinu unucima-близнецам, kćeri i ženu.

Boja: kao što je prikazano

Materijal: drvo

Sadržaj paketa:

4 x razboj za pletenje s drvenom spiralom

4 x вязальный kuka za stanu

4 x plastične igle za шовного materijala

4 x plastične igle

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Materijal

Madera

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5