Opis

48 kom. титановая potpuna krune ti зуботехническая laboratorij privremena četkica za primarni molarni krune za dječju zubnu

Proizvod: Metalne krune od titana

Pakiranje: 48 kom / pak.

Materijal: 100% čisti titan

Титановая krune

Titan je super za stomatologe, žele ponuditi stvarno биосовместимую alternativu tradicionalnim zlatni коронке.Idealan je u javnim prostorima, s malo межокклюзионным prostora gdje je potrebno nešto, sposoban da se odupre парафункциональной aktivnosti, i radi, kada je cijena zlata previsoki.Titan srebrnu boju, ali u smislu биосовместимости materijala i homogenost zahvaljujući svojoj isjeckan prirodi, ona ima mnogo toga za ponuditi.

Titan krunice, poznati po svojoj snazi i otporan na lomove, nevjerojatno izdržljiva i trajna.To je dugotrajna opcija, ali i najskuplji.

Metalne krunice vrlo izdržljiva, sposobna da se odupre uništavanju, podnose žvakanje i откусывание i smatraju najviše izdržljiva.Iako su, možda, su najpouzdaniji izbor, metalne krune (i zlatni) su skuplji nego alternativa.

Osnovne karakteristike

Biocompatibility

Potrebno je ograničeno priprema

Pogodan za stražnja krunica i proteza мостовидных

Proizvedeno CAD /CAM – za precizno uklapaju

Odlična reakcija tkiva

Napomena: Budući metalne krunice izrađeni od čistog titana, oni ne kao briljantan, kao što je nehrđajući čelik.Molimo, imajte na umu.

Više informacija

Broj modela

Metalna kompletna krune

Materijal

Metalne

Naziv

Krune na glavni korijen zuba

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Veličina

48pcs Pure Titanium Molar Crown

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5