Opis

Predstavljamo pametni sat 8762DK, koji će postati savršen pratilac za vaš aktivan stil života.Zahvaljujući элегантному dizajnu i naprednim funkcijama ovi pametni sat je samo potreban zaljubljenicima u fitness i tech-pamet narodu.Opremljen sa 128 Mb ram-a Bluetooth tehnologijom 5.0, 8762DK daje glatko i bez prekida vezu na vaš smartphone.11+1+1 Korisničko sučelje s devet mrežama pruža udobnu navigaciju i brz pristup vašim omiljenim aplikacijama i funkcijama.Osim toga, funkcija podijeljenog zaslona omogućuje multi-tasking, tako da možete ostati u kontaktu i produktivno raditi na cesti.

Ostanite motivirani i pratite svoj napredak uz pomoć 24 sportskih profila dostupnih na 8762DK. Bez obzira pripadate li jogging, vožnju biciklom ili plivanju, ovi pametni sat koji će vam pomoći.1,71-inčni zaslon visoke razlučivosti daje jasnu i živu sliku, a senzor HRS3690 omogućuje točno praćenje otkucaja srca u stvarnom vremenu.Zbog niske potrošnju energije možete uživati dulje uporabe, bez brige o vremenu trajanja baterije.

Pametni satovi 8762DK ne samo da imaju mnogo funkcija, ali i da je vodootporan, što ih čini pogodnim za sve vremenske uslove i sportove na vodi.Znojite li u teretani ili roniti u bazenu, ovi pametni sat nositi sa svima.

Ostanite povezani, ostanite aktivni i ne gubite хладнокровия pomoću pametnih sati 8762DK.Preuzmite priloženi program za otključavanje još više mogućnosti i konfigurirati svoj pametni sat, u skladu sa svojim stilom.Poboljšajte svoje potrage za fitness i prihvatite budućnost nosiva tehnologija putem pametnih sati 8762DK.

Više informacija

RAM

128 MB

Više skupova

No

Dostupna je SIM kartica

No

Izgrađen glasovni asistent

No

Stražnja kamera

Nema

Sustav

iOS, Android OS

Vrsta

Za ručni zglob

Verzija kompatibilna s Bluetooth

5.0

GPS

DA

Kapacitet baterije

300-450 mah

Mrežni način rada

4G

Kompatibilnost

Svi su kompatibilni

Izmjerene indikatori

Monitor srčane, Monitor kisika u krvi, Monitor sna, Monitor krvnog tlaka, Monitor temperature tijela

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

funkcija

Pedometar, narukvica za sport, praćenje sna, Podsjetnik poruka, Podsjetnik o pozivu, Odgovoriti na poziv, Push poruku, Alarm, Svjetsko vrijeme, Stalni kalendar, Mjerenje vlažnosti, Monitor, Interaktivni glazba, Kalendar

Отслеживаемая aktivnost

Praćenje koraka, Udaljenosti, Praćenje aktivnosti

Naziv

AEVYVKV

Mehanizam

No

Klasa vode

Doživotno otporni na vodu

ROM

128 MB

Jezik

Engleski, Ruski, Španjolski, Poljski, Portugalski, Turski, Talijanski, Francuski, Njemački, Norveški, Ukrajinski, Japanski, Korejski, Hebrejski, Nizozemski, Arapski, Indonezijski, Grčki

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5