Opis

Karakteristike:

* potpuno novi i visoke kvalitete

* Izrađena je od visokokvalitetnog materijala, izdržljiv i praktičan za korištenje

* Odličan materijal: Extensible lopta izrađena od crne gume, bijeli vijak s jakom mesing navojem unutar izrađen od нейлонового materijala, duge vijke i podloške izrađena od 304 nehrđajućeg čelika, mekani podlošci izrađeni od ABS-plastike. Snažan i izdržljiv, klin, i коррозионностойкий, bolje nego većina plastične nosače.

* Dizajn bez hrđe: plastične podloške ne hrđa, bolje metalne.Kada ste затягиваете vijci, podloške вдавливаются u rupe, morate biti oprezni da ne pritegnite vijak tako jako, da on проталкивался kroz pranje.Vijak s jakom mesing navojem unutra može biti противоскользящим i protiv korozije.

* Jednostavnost korištenja: Umetnite vijke wc sjedala u rupe za fiksiranje wc-a.Gumene navlake imaju s sekciju, tako da možete jednostavno zalijepiti ih u otvore na vrhu wc-a, i kada ste затягиваете vijak, on se širi i sama uvlači u otvor, googling vijka na drugom kraju vijka.Praktičnost i uštedu vremena.

* Univerzalni: set rezervnih dijelova za sjedala wc od 2 para / 4 kom. Ako je vaše sjedalo za wc se nastavio kretati, molimo koristite ove pričvrsne vijke za wc, zamijeniti beskoristan plastične umetke koje se isporučuju s novim sjedala top fix.

*Elementi za sjedenje poklopac wc-a su prikladni za većinu standardnih sjedala wc s petljama gornje nosače, otvor za sjedala wc-a od 14 do 18 mm.

Tehničke karakteristike:

Veličina:

Promjer crne расширительного lopte: 1,8 cm / 0,7 cm (u нераскрученном stanju).

Dužina: 4 cm / 1,57 inča.

Veličina bijelog vijka: 4,5 * 0,5 vidi

Veličina najlona opsežnu nuts: 3,7 * 1,8 vidi

Promjer pločice: 1,4 vidi

Sadržaj pakiranja:

Set rezervnih dijelova za sjedala wc od 4 predmeta

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

2. Molim vas, dopustite blagi otklon pri ručnom mjerenju podataka.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal

Ugljični čelik

Pribor za diy

Vodovod

Broj modela

Vijci wc školjka sjedala

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5