Opis

Uvod matične ploče:

Super tihi.Kompatibilan s 3D pisačima Creality Ender 3, Ender 3 Pro, Ender 5.Molimo, imajte na umu: on spaja i reproducira se samo za Ender-3 i Ender 3 Pro.Ako želite instalirati ga na Ender-5, molimo vas, pitajte firmware Ender-5.Možete skinuti firmware ovdje.https://www.creality.com/download

Vozač - vozač TMC2208 i Marlin 1.1.8 za naknadu verzija V1.1.5, a vozač TMC2225 i Marlin 2.0.1 za naknade verzije V4.2.7.Skidač preinstalled u njoj na pločama obje verzije.

Nadogradite firmware - ako prikupite naknada verzija V1.1.5, šivati firmware pomoću kabela ISP.Ako ste primili naknadu verzija 4,2.7, molimo kopirajte datoteku firmware na форматированную SD-kartu, na kojoj nema drugih datoteka.Isključite i iskopčajte pisač.Umetnite SD karticu i kabel za napajanje i uključite pisač.Pričekajte 10 sekundi, kako biste završili proces ažuriranja softvera ugrađenog u računalo.

Postavljena zaštita od pregrijavanja.Naknada optimiziran za program učinkovito rješava problem grijanja.

Uvod u BLTouch:

BLTouch - to je tip poluvodiča Hall senzora i elektroničke komponente za 3D pisače.

BL Touch - to je senzor za automatsko poravnanje za 3D pisača, koji se može točno mjeriti nagib površine kreveta.On može raditi s bilo kojim materijalima kreveta, kao što su staklo, drvo, metal i tako dalje.

BLTouch razlikuje jednostavan dizajn i visoka preciznost zahvaljujući korištenju progresivno razvio соленоидных senzori i senzori Hola.On je dizajniran za jednostavnu ime i ugodan ispis dodavanjem mnoštvo inteligentnih značajki, kao što su self-test, alarm, način za isključivanje alarma i dodirnog prekidača, plava led dioda za prikazivanje сервосигнала i testiranje Z sondom (Zmin).

Karakteristike:

Osnovne funkcije i kontrole BLTouch su isti kao i kod običnog senzor za automatsko poravnanje kreveta, koji se sastoji od радиоуправляемого servo i микропереключателя.Dakle, BLTouch se može primijeniti na gotovo bilo kojoj ploči.

Self-test: potisna ploča pin se aktivira dva puta prilikom testiranja kada je uključen.

Alarm: led lampica treperi, ako je problem otkriven dok самодиагностике ili tijekom rada

Indikator kvara električnih instalacija: plava i crvena led za prikaz grešaka ožičenje.

Jednostavnost korištenja: Ovaj senzor za automatsko poravnanje kreveta olakšava poravnanje парника, koji se može točno mjeriti nagib površine kreveta.Poravnanje kreveta više nije problem.

Intelektualni self-test i alarm: automatsko poravnanje se koristi za pojednostavljenje korištenja i poboljšati uspješnost oblikovanja.

Napomena:

Na nekim matičnim pločama 3D printera dovoljno napajanje od 5 v, i možda ćete morati vanjski izvor napajanja od 5v, što svjedoči o tome da je senzor teško izvući, ili o ponovnom pokretanju osnovni element upravljanja logiccircuit protection tijekom rada.Kada dođe do takve situacije obično se preporučuje smanjenje modula dc za dobivanje struje iz izvora napajanja. 1. + 5v i GND ne smije se priključivati u obrnutom redoslijedu za dugo vremena, to može snimiti 2. Molimo vas, pokušajte ostati daleko od jakih magneta, motora, ventilatora i drugih magnetske komponente 3. Slučajni pogodak na plastični štap senzor može dovesti do oštećenja ili utjecati na točnost detekcije 4. Za podešavanje ili ponovno sastavljanje instalacijskog vijka senzora potrebno ljepilo s navojem 5. Molimo vas, izbjegavajte naprezanje tela pri instalaciji senzora 6. Jaka napetost aluminijske šipke dovesti do oštećenja ili utjecati na točnost detekcije Upućivanje uključuje: 1 x matična ploča

1 x BLTouch s kabelom

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

V4.2.7 Tiha matična ploča, uz vaše isključenje zvuka

Naziv

CREALITY 3D

Tip elementa

Automatski senzor samoniveliranja

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5